Ja robie rozne rzeczy.
Tak na pierwszy rzut:
frywolitki na igle - malo mam cierpliwosci, ale strasznie mi sie podoba to co wychodzi. Jak na razie zrobilam jedna serwetke, ale tak strasznie wyszla, ze w zyciu nikomu nie pokaze. Jeszcze sie wezme kiedys.
(przy okazji druty, szydelko, proste szycie tyz umiem, ale nie lubie, wiec raczej nie robie)
scrapbooking - ciagly brak czasu do tego, ale zamierzam zrobic slubny album.
digital scrapbooking - regularnie robie, lacznie z wykorzystywaniem tego potem do innych projektow np. kalendarza.
malowanie akrylami - ostatnio ramki, zrobionych mam 6, dwie lakierowane.
bizuteria - male mam doswiadczenie, ale zakupilam ostatnio sliczne koraliki za niezwykle okazyjna cene. Teraz tylko dokupic drut, bigle, zapiecia itp i moge smigac. Przy okazji to druciki, bigle itp. sa posrebrzane. Mozna to kupic np. w Empikach, allegro.
decoupage - wlasnie zaczynam, bardzo mi sie podoba, chyba w tym posiedze dluzej. Na razie zrobilam pudeleczko z - a jakze by inaczej - kotkiem. Jeszcze mnie czeka lakierowanie.
No i bede wykonywac lustro, prawdopodobnie z decu, choc jeszcze inny pomysl jest na rzeczy.
Czesto zdarzaja sie jeszcze rzeczy, ktore trudno zakwalifikowac jak np. ramka z morskim piaskiem i muszelkami, pudelka i torebki na prezenty.
Fotki musze popstrykac porzadne.
Jak na razie mam:
decu:
ramki:
Obiecuje jeszcze dofocic i pokazac. Zreszta ImageShack dzis strajkuje i za nic nic wrzucic nie mozna
.