Wiem, że to trudne, ale spróbujcie przeczytac ze zrozumieniem
Lollirot, nie wiem, dlaczego się mnie uczepiłaś. Mam prawo nie lubić obchodzenia urodzin, imienin, prawda? Więc co to ma do rzeczy, że imieniny wywodzą się z tradycji słowiańskiej? Słucham?
Dla kogo sa walentynki ?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gosia... pisze:Tylko szkoda, że nie zrozumiałaś tego, co napisałam Ale bywa
no bywa. Kiedys jak byłam mała to miałam 2 sasiadów których nie rozumiałam, jeden był uposledzony umyslowo, a drugi byl cholernie madry, czasami ich nie rozumiałam. Tak mi przyszło do głowy a propo powodów nierozumienia
lollirot pisze:to jej wytłumacz, jak taka głupia
no własnie, bo przeczytałam i nadla nie rozumiem urazu do imienin, ja bym tak miała jak by nikt o moich nie pamietał, albo jak bym swoje imie uwazała za obciachowe
Olivia pisze:A ja lubię walentynki. Bo tak naprawdę to od nas samych zależy, czy ten dzień zaleje nas kiczem.
dobrze napisała piwko dla Niej <browar>
Mona pisze:Olivia napisał/a:
Zakochanie to miły stan, więc czemu go nie świętować?
Ale dlaczego tylko raz w roku?
no właśnie, ja świętuję z 365 razy częściej
[ Dodano: 2007-02-16, 22:50 ]
Dzindzer pisze:ja bym tak miała jak by nikt o moich nie pamietał, albo jak bym swoje imie uwazała za obciachowe
kochanie, posłuchaj jeszcze raz. Dla mnie imieniny i urodziny, są tą samą rzeczą - zbędną. Nie rozumiesz jeszcze czegoś? Nie dlatego, że jestem stara, mam głupie imię czy nikt o mnie nie pamięta - nie potrzebuję tego.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”