Inna wersja romansu Agny

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sty 2007, 22:25

Bez przesady. Nikt mi nie dowalił na tym forum tak, jak zrobili to ci, których często nazywa się starą gwardią.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 26 sty 2007, 22:27

stara gwardia, nowa gwardia.Pachnie mi tu eugeniką :]

Czego się boją, Mysiorku?
Prawdy.
Prawda ich wyzwoli <faja> <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Magiczna
Bywalec
Bywalec
Postautor: Magiczna » 26 sty 2007, 22:30

Mysiorek pisze:Na peta? karmiąca matka? :|

;P mlody dostaje butle z mieszanka
nie z powodu mojej ignorancji bo mi sie chce palic, ale z powodow zdrowotnych
ma tzw. refluks zoladkowy
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 sty 2007, 22:31

mrt pisze:Nikt mi nie dowalił na tym forum tak, jak zrobili to ci, których często nazywa się starą gwardią.

Mnie też. Tylko, w sumie, to młoda gwardia (mentalnie). Ona tak ma! I sie nie dziwię, bo ja też tak miałem :D
TedBundy pisze:Prawda ich wyzwoli

Ty już nie odlatuj <hahaha> ... ale coś w tym jest. Tylko, żeby dotknąć jej, trzeba z niejednego pieca jeść chleb ;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sty 2007, 22:39

TedBundy pisze:stara gwardia, nowa gwardia.Pachnie mi tu eugeniką
To nie moje określenia. Zdaje się, że Ty podobnych używałeś przy okazji dyskusji na temat TWA. Ale może Cię z kimś pomyliłam.

[ Dodano: 2007-01-26, 22:45 ]
Mysiorek pisze:Mnie też. Tylko, w sumie, to młoda gwardia (mentalnie). Ona tak ma! I sie nie dziwię, bo ja też tak miałem
Tygodniowy odpoczynek od forum, wymuszony nawałem roboty, który zapewne wymusi dalszy, dał mi trochę inną niż dotychczas perspektywę. Jakoś jaśniej widzę, kogo lubię naprawdę, a kogo zdecydowanie nie. Jakby oczy mi się bardziej otworzyły. Lubię to forum ze względu na kilka dosłownie osób. Reszta wydaje mi się antypatyczna, niemiła i brudna, mimo swoich krystalicznie czystych życiorysów.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 sty 2007, 00:28

mrt pisze:Lubię to forum ze względu na kilka dosłownie osób. Reszta wydaje mi się antypatyczna, niemiła i brudna, mimo swoich krystalicznie czystych życiorysów.

Mam podobnie. Tylko zamieniłbym "brudna" na "miętka", jeszcze nie wykształcona. Sam byłem kiedyś taki :D
Najgorzej, gdy... a tam...
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 27 sty 2007, 00:31

Mysiorek pisze:Mam podobnie. Tylko zamieniłbym "brudna" na "miętka", jeszcze nie wykształcona. Sam byłem kiedyś taki
Zazdroszczę tolerancji.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 sty 2007, 00:46

mrt pisze:Zazdroszczę tolerancji.

Chyba znowu mi się ona kończy :D
To tak, jak z okresami ochronnymi na... czuję, że się kończy. Ale mam, tylko używam czasami.

To forum (chyba) mnie zmieniło w złą stronę <hmm> kiedyś byłem naturalny, potem "musiałem" się stać tolerancyjny, a teraz znowu powrócę do źródeł... Czemu nie? :| Na pohybel <pijak>
I niech mnie to wali <aniolek>
Awatar użytkownika
Magiczna
Bywalec
Bywalec
Postautor: Magiczna » 27 sty 2007, 10:20

proponuje zamknac juz ten temat bo chyba go wyczerpalismy, takie jest przynajmniej moje zdanie
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 sty 2007, 12:39

mrt pisze:zaczęliśmy traktować pobłażliwie, podchodzic do niej jak do z lekka szurniętej, przeciętnej nastolatki
To na pewno.
mrt pisze:Napiszę wprost: Agna już dawno przestała robić durne rzeczy na własny tylko rachunek. Od jakiegoś czasu miesza już także w życiorysach innych. Jeśli nawet robi to z głupoty - tym gorzej. Tam gdzie zaczyna się cudza krzywda, kończy się tolerancja dla ludzkiej głupoty.
Moze i tak ale jest jeszcze znieczulica. Poki Agna nie trafi na taka co ja otrzezwi, co pogodni to si enie nauczy. A dopoki w moje Twoje czyjes z bliskich ludzi zycie sie nie wpierza to jest ich problem, niech oni sobie radza z jej glupota, naszego zycia o nie dotyczy.
saint pisze:Prawda jest taka forum troszke sie stoczylo Kiedys wpadal ktos z problemem Temat sie rozwijal jedni doradzali tak drudzy tak ale jakos przypomniec sobie nie moge faktu aby osoba z problemem uslyszala co uslyszala magiczna tutaj
No wlasnie ;)
Mysiorek pisze:Na peta? karmiąca matka?
Dokladnie mnie zaszokowala. W ciazy chyba nie palilas? :?
mrt pisze:ikt mi nie dowalił na tym forum tak, jak zrobili to ci, których często nazywa się starą gwardią.
Fakt. Na mnie tez kazdy jechal lacznie z Toba. Po pierwszym poscie juz mi przycial Andrew. :D Najlepiej z tamtego czasu wspomninam Gorgona - jako jedyny byl dla mnie mily :|
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 27 sty 2007, 12:46

moon pisze:Poki Agna nie trafi na taka co ja otrzezwi, co pogodni to si enie nauczy.

Agna juz sie nauczyla, że nie zawsze trzeba wierzyć w slowa drugiej osoby, ze powinno sie postepowac wg zasad i norm, ze serce nie jest dobrym doradca w kazdej sytuacji, a myslenie stereotypami nie jest takie najgorsze.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 sty 2007, 12:48

agna 24 pisze:Agna juz sie nauczyla
Powisz tak po kazdym kolejnym docinku tej telenoweli. Mysle ze lepiej dla Ciebie by bylo gdybys zamilkla. :]
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 sty 2007, 14:18

Co było do wyjaśnienia zostało wyjaśnione, emocje opadły - zamykam.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”