Miltonia pisze:Deja Vu ciekawe.
Ano ciekawe. Polecam goraco, ale dla mnie duzo niedomowien i braku logiki tam bylo .
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Miltonia pisze:To jest film kinowy, ogladany pokatnie gdzies, wiele traci. Kino ma swoja magie, nie wiedziales? Nie warto uposledzac czegos z lapczywosci jedynie (zeby nie powiedziec sknerstwa), a potem sie wypowiadac, ze jest be. Tak naprawde nie ogladales tego filmu.
No szkoda wielka, żebym za taki shit płaciła Zresztą trudno nawet powiedzieć, że piractwo uprawiam, bo nie zdążyłam dojechać do czołówki, jak stwierdziłam, że jedyne, do czego to się nadaje, to do koszaGosia... pisze:a tak mówiliście o nielegalnym sofcie, a tu proszę - filmy ściągają, zamiast do kina iść, albo oryginalną płytę dvd kupić.
No........... Ukradłam dryfującą w necie piłę. Dokładnie po to, żeby ją wywalić do kosza. Demonstracyjnie. Wiesz, to coś w rodzaju happeningu I nie próbuj podważać moich przekonań, bo mam do nich prawo i do wolności słowa!Gosia... pisze:ale tu nie chodzi o jakość czy wartość, czyli o to złodziejstwo zwyczajne:) nie rozumiem twojego wybiórczego myślenia
Dziwi mnie, że chcą to oglądać za swoje własne piniendze. No co? Umiejętność dziwienia się jest dziś bardzo poszukiwana, więc ja się właśnie dziwię.Gosia... pisze:ale tu nie chodzi o jakość czy wartość, czyli o to złodziejstwo zwyczajne:) nie rozumiem twojego wybiórczego myślenia
Gosia... pisze:ale tu nie chodzi o jakość czy wartość, czyli o to złodziejstwo zwyczajne:) nie rozumiem twojego wybiórczego myślenia
megane pisze:Ja tam w ogóle nie rozumiem chodzenia do kina tylko dlatego, że "super nowy hit" się pojawia... Jak już płacę za oglądanie filmu, to tylko kiedy wiem, że się to opłaca. Często chodzę na przykład na filmy, które obejrzałam już wcześniej (niekoniecznie ściągnięte z neta), ot po prostu żeby je "wesprzeć".
Dzis wieczorem to juz bede wiedzialaTedBundy pisze:dziś Ci powiem wieczorem,czy warto
megane pisze:Miltonia pisze:To jest film kinowy, ogladany pokatnie gdzies, wiele traci. Kino ma swoja magie, nie wiedziales? Nie warto uposledzac czegos z lapczywosci jedynie (zeby nie powiedziec sknerstwa), a potem sie wypowiadac, ze jest be. Tak naprawde nie ogladales tego filmu.
Kino to kwestia tylko jakiejś atmosfery, efektów, które mogą wpłynąć na odbiór całości, ale akurat (dla niektórych przynajmniej) ważniejsza jest treść filmu niż całe jego "efekciarstwo", i nie sądzę, żeby nie można było się wypowiedzieć na temat jakiegoś filmu tylko dlatego, że się go nie wdziało na dużym ekranie . W skrajności jakieś popadasz.
Miltonia pisze:Tresc i forma sa czesto tak samo wazne.
Tak, kawior tez mozna jesc z miski w piwnicy, ale mozna tez na porcelanie w dobrej restauracji. Kawior bedzie ten sam... No coz, kazdy lubi co innego, tylko warto chociaz dostrzegac roznice, zeby w ogole o nich mowic...
megane pisze:Często chodzę na przykład na filmy, które obejrzałam już wcześniej... ot po prostu żeby je "wesprzeć".
Sir Charles pisze:Dlatego chyba nie takie najlepsze...
Sir Charles pisze:nie takie najlepsze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości