Pokaż mi Avatar a powiem ci kim jesteś???
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- pani_minister
- Administrator
- Administrator
- Administrator
- Administrator
mrt pisze:Mnie irytują avatary, które mi migają przed oczami
mnie też, straszliwie, jakoś tak rozpraszają... i takie wielkie obrazki w podpisie jak np ma Pegaz tez jakos tak na mnie działają
a dlaczego tak? mi nie, mi po prostu przeszkadzaja w czytaniumrt pisze:Z MTV mi się od razu kojarzy i młócką.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Kurcze, mam jezcze 2 w lodówce, ale nie wiem, jak przetransportowaćYasmine pisze: Siedze na forum i ogladam "Wiecznie mlody", ale piwko bym sobie wypila. Ale nie mam
A ja jakiś film o wariatach. Dlaczego wszystkie filmy o wariatach to albo komedie, albo horrory? Czy jak o wariatach to już nie może być normalnie?
mrt pisze:Kurcze, mam jezcze 2 w lodówce, ale nie wiem, jak przetransportować
Ja musze chyba sobie kupic zapas do akademika do lodowki. Bo ja sie zastanawiam, jakim cudem, Ty zawsze, ale to zawsze masz piwo w lodowce ? Taki worek bez dna ?
mrt pisze:Dlaczego wszystkie filmy o wariatach to albo komedie, albo horrory?
Glupie komedie (tak mi sie skojarzylo z glupim i glupszym) albo horrory. To chyba dlatego,ze normalnych wariatow mamy w rzeczywistosci.
[ Dodano: 2006-12-26, 00:03 ]
Wlasnei sie kaplam, ze nie jestem w Wyraz to i mnie pewnie zaraz wyjebia .
Tak jakby. Zawsze zostają po jakimś większym spotkaniu, bo jestem pazerna i mi się wydaje, że mi zabraknie, więc jest kupowanych więcej niż trzeba. No i 2 tygodnie temu był tu jakiś spęd mały, to zostały. A że ja w domu bardzo rzadko piję, bo mi UFO wydziela, to zawsze jestYasmine pisze:Ja musze chyba sobie kupic zapas do akademika do lodowki. Bo ja sie zastanawiam, jakim cudem, Ty zawsze, ale to zawsze masz piwo w lodowce ? Taki worek bez dna ?
- Sir Charles
- Weteran
Zdaje się, że to forum tematyczne. Dyskusje polityczne tylko i wyłącznie to chyba gdzie indziej.Sir Charles pisze:Nie musisz się znowu obnosić z tym, że nie zaglądasz do wszystkich działów. Uwaga o pięciu postach brzmi śmiesznie.
Ale skoro tak, to gdzie Twoja odpowiedź na pytanie Markama? No dalej, bo bez niej jedynie potwierdziłeś moją tezę, że kto w to będzie wnikał. Jak widać, nawet Tobie się nie chciało
Wróć do „Wszystkie inne tematy”