Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- pani_minister
- Administrator
Łooo... ale mnie dziś censored nasz organ ustawodawczy. Najnowszą zmianą ustawy paszportowej. Tak sobie sprytnie pokombinowali, że będe po Europie na dowodzie jeździć, bo nie mam jak aktualnie spełnić ich wszystkich chorych wymagań dotyczących wyrobienia paszportu. Wiesniaki cholerne, przyznać się, kto na nich głosował? <wsciekly>
moon pisze:Jak to co?Nizszy gatunek ludzi. Po prostu.

W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
-
- Pasjonat
- Weteran
Wkurzaja mnie ci, ktorzy nie ruszyli dupy na wybory a narzekaja (to nie do pani_minister, ona zdaje sie wie o co chodzi). Na KAZDYM forum, gdzie nie pojde to narzekaja na wladze. A jak sie czlowiek zapyta: "A ilu z was na wybory poszlo?" to martwa cisza T__T
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran
- Administrator
pani_minister pisze:Ale dostałam tofiki, zjadłam całe opakowanie i już mnie nic nie wkurza
A mnie wkurza, ze zezarlas wszystkie i nawet nie poczestowalas

Oprocz tego zaczal mnie dzis wkurzac moj tatus, ktory "robi porzadki" (kryptonim akcji "wybadac o czym corka pisze/ co ma na zdjeciach/ jakie ma dokumenty")
Ainsi sera, groigne qui groigne.
runeko pisze:Widocznie Was mohery przeglosowaly
nop przegłosowały jak cholera <wsciekly>
runeko pisze:Oprocz tego zaczal mnie dzis wkurzac moj tatus, ktory "robi porzadki" (kryptonim akcji "wybadac o czym corka pisze/ co ma na zdjeciach/ jakie ma dokumenty")
zabronic
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a mnie wkurzaja dzisiaj menele, durne dzieciaki, brak pistacji i ból głowy
a i brak inteligencji, cholera to mnie zawsze wkurza i dziwi
A ja chcialabym poprzeklinac dzisiaj bo jestem bardzo zla....ale nie bede wulgarna juz - wystarczy to co mam w podpisie.....
Wkurza mnie to, ze nie wychodzi prawie nic po mojej mysli, pomimo wielkich staran. To, ze musze znosic co miesiac siebie, bo komus sie zachcialo, ze to my dziefki mamy cierpiec, miec swoje humory i rodzic dzieci. I to, ze nie moge sie przytulic na zawolanie.....to chyba najbardziej...
Wkurza mnie to, ze nie wychodzi prawie nic po mojej mysli, pomimo wielkich staran. To, ze musze znosic co miesiac siebie, bo komus sie zachcialo, ze to my dziefki mamy cierpiec, miec swoje humory i rodzic dzieci. I to, ze nie moge sie przytulic na zawolanie.....to chyba najbardziej...

Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu

Władze mamy pierwsza klasa. Miałem już dość złotoustego lewactwa Kwaśniewskiego i Millera.moon pisze:A wladze mamy do dupy
Głosowałem na PO, ale Kaczory też moga być, zrobią przynajmniej porzadek z pieprzonymi lewackimi mafijnymi układzikami w polityce.Gosia... pisze:Ja tez bylam, i sadze, ze Kaczory to mniejsze zlo niz PO.
- ksiezycowka
- Weteran
Wkur.wia mnie to ,ze post mi usunal.Za niski poziom intelektualny...
Kto q.rw.a ustala poziom intelektualny tutaj???Jestem debilem i co z tego???To znaczy ,ze nie mam juz prawa wyrazac swojego zdania??!!!Ciekawe czy w realu bys byl taki cwany
Normalnie mi sie chce
Maja ludzie inne zdanie i GOWNO Cie to powinno obchodzic jakie bo to ich interes.Normalnie jak w piaskownicy 
Kto q.rw.a ustala poziom intelektualny tutaj???Jestem debilem i co z tego???To znaczy ,ze nie mam juz prawa wyrazac swojego zdania??!!!Ciekawe czy w realu bys byl taki cwany

"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
A mnie wręcz irytują ludzie, którzy są ekspertem z danej dziedziny i nikt nie ma prawa być od nich nawet gorszy, a co za tym nie wypowiadać się, nie próbować.
(zwłaszcza na temat wiedzy potrzebnej licealiście)
Beka
(zwłaszcza na temat wiedzy potrzebnej licealiście)
Beka

"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
natasza pisze:Pomylił Ci się infantylizm z racjonalnym myśleniem
o własnie brak tego dzisiaj mnie irytuje, jestem nieracjonalna az do granic wytzrymałosci, albo i jeszcze gorzej.
a jak połacze to jeszcze z tym ze jestem na wszystko na nie to wku.rwienie u mnie gotowe
a i jeszcze mnie wkurza to, że w Geancie wykupili mi kubki z kotami a ja chciałam jeszce sobie dwa kupic
Mnie dzis wkurza lodowka. Jakby mozna bylo ja zabic, to bym z checia!!!!!!! I wkurza mnie jeszcze, ze ciagle nie umiem jezdzic po luku
I nie widze czy zatrzymalam sieprosto czy nie (no, chyba, ze naprzeciwko jest sciana, to wtedy spoko). I jeszcze mnie dzis zirytowal listonosz, ktory uparcie nie przynosi poczty w pracy, a ja na nia tak czekam!!! <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>

"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
-
- Weteran
Mnie wkurza, ze z 2kg marchewki wychodzi tak malo soku. Bo wczoraj pol wieczora obieralam, a teraz chlup i juz nie ma 

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Yasmine pisze:A mnie wkurza, ze ta gora naczyn tak szybko rosnie. Rano jeden talerzyk, a wieczorem w zlewie sie przebiera
Czychcioch nie jestem, ale mnie osobiscie denerwuje w kobiecie taki syfiarskie podejscie do zycia
Aha, wkurzaja mnie moje zakola. Wkurza mnie to, ze musze wstawac o 6 i leciec na 10h do roboty. Wkurza mnie, ze moja dziewczyna ma teraz kobiece dni. Wkurza mnie to, ze mi syfek na brodzie wyskoczyl. Wkurza mnie to, ze szybka w telefonie mi sie porysowala. Wkurza mnie to, ze mam tak malo kasy. Wkurza mnie to, ze z autem ciagle wyskakuja jakies problemy, za ktore trzeba placic, a nie mam za co. Wkurza mnie to, ze jutro jednemu ziomusiowi musze wpi*rdol spuscic zeby mi brata w szkole nie gnoil. Wkurza mnie Bender. Wkurza mnie to, ze jestem taki chamowaty. Wkurza mnie to, ze jestem zbyt silny a co za tym idzie nie moge sie nawet powyglupiac ze swoja dziewczyna zeby Jej krzywdy nie zrobic. Wkurza mnie to, ze jestem tak cholernie zazdrosny i nijak nie moge tego zmienic. Wkurza mnie to, ze cos mnie wkurza...
[ Dodano: 2006-09-21, 23:36 ]
Wlasnie, ze nie
Kto jak kto, ale ja pedantem akurat nie jestem, i bardzo daleko mi do takiego
Ale syf w kuchni to dla mnie najgorsza obrzydliwosc. To miejsce na rowni z lazienka powinno w kazdej chwili blyszczec i byc czyste. Przeciez od takiego ohydnego syfu krotka droga do jakiegos gowna ktore szybciutko moze sie zalegnac w kacie, na garach czy gdziekolwiek 

[ Dodano: 2006-09-21, 23:36 ]
Anula pisze:Pedant Ratuj się kto może
Wlasnie, ze nie

Wróć do „Wszystkie inne tematy”