. Ja i jeszcze jedna znajoma początkowo rodziliśmy mu, żeby nic nie oddawał
, ale może lepiej żeby się tym udławiła? Jak myślicie
? Byliście kiedyś w podobnej sytuacji
?
Moderator: modTeam
. Ja i jeszcze jedna znajoma początkowo rodziliśmy mu, żeby nic nie oddawał
, ale może lepiej żeby się tym udławiła? Jak myślicie
? Byliście kiedyś w podobnej sytuacji
?
Andrew pisze:"Ten kto daje i odbiera ...ten sie w piekle poniewiera"
co to wiecej napisacnie mam pojecia
i nie jest do końca przekonany: co powinien zrobić
.PFC pisze:On to autentycznie przeżywa
ja tez mialam taka sytuacje moj eks zarzadał zwotu bluzy ktora dostalam od niego, no to mu zapakoalam razem z walentynkowym misiem (bo stweridzlam ze nieszczerych perzentow nie chce) i zanioslam jego mamusi(bo nie mialam mozliwosci osobiscie sie z nim spotkac) ale mysle ze takie cos jest chore.... jak juz sie cos daje to nie odbiera co Twoj kolega dostał załozmy perfumy jakies i co ma jej koncoweczke w butelczce oddac albo resztke czegos tam
ehmm... A jesli ta laska uwaza ze prezenty były drogie i teraz chce je odzyskac to mogla myslec w2czesniej i rozsadniej je kupowac.... moje prezenty tez do tanich sie nie zaliczaly ale nawet by mi przez gardlo nie przeszlo oddaj mi to ..... pozdrAwiamNa miejscu twojego przyjaciela,po takim żadaniu jego byłej,juz dawno nie moglabym patrzeć na rzeczy które są od niej!!!!Niech jej odda wszystko jak taka z niej materialistka!Niech zabiera wszystko i spada!!!!Dla mnie to chora sytuacja,nigdy nie postąpiłabym tak jak ona!!!

Andrew pisze: w tematach gdzie pytają co zrobic by zapomniec , karzecie wyrzucic wszystkie rzeczy zwiazane z tą osobą.
PFC pisze:To mówicie, że lepiej oddać i mieć święty spokój?...
Po latach inaczej bedzie na to patrzył, pewnie nawet bedzie sie z tego smiał.
, a pozbędzie się paru innych drobiazgów.Andrew pisze:z drugiej strony zadnych rzeczy sie nie oddaje , poza pierscionkiem zareczynowym
,dzis bym tak niezrobila.Joasia pisze:W tej książce to teraz ja bym napisała dedykację...

PFC pisze:Doszedł do wnosku, iż zwrócenie rzeczy wyelimunuje ostatni pretekst, dla którego musiałby się kontaktować z ową panną... Najwyższy czas.
Hyhy pisze:Oddalbym i odajac powiedzial wsadz to sobie w dupe oszustko
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Fantomista pisze:jak wsadziles polowe palca to na pewno uszkodziles blone bo blona znajduje sie 1 cm od wejscia do macicy.
Mona pisze: ja zrobiłabym dygresję, mówiąc, że skoro to dostałam, to jest moje i nie oddam

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 347 gości