Zabrałbym ją również na wycieczkę po Zoo, podobno osoby "w jej stanie" to lubią i przy zwierzętach czują się pewniejsze
PS Nie propaguję mitu, oceniam po tym co i jak piszesz

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Zabrałbym ją również na wycieczkę po Zoo, podobno osoby "w jej stanie" to lubią i przy zwierzętach czują się pewniejsze

Z nią? Nie wiem czy bym porafił się z nią śmiać, z niej na pewno
Nie wyznaje akcji Uuk więc z jej ewentualnych atutów wszystko już się wyczerpało. Ah, mógłbym z nią zainscenizować próbę mojego zabójstwa i doprowadzić ją do samobójstwa przez ukłucie sztyletem w plecy... 69 razy 

Mroczny Piskacz pisze:69 razy

Potem jakby mi faza przeszła po lsd albo ziółkach to bym się pożegnał przez tę szybkę i poprosił panów pielęgniarzy żeby ją odprowadzili do jej pokoju 

Chętnie bym z nią pojechał na rowerku nad jeziorko
Betusia, ale my i tak wiemy że to wszystko w Twojej główce się mieści
Pielęgniarze i kaftan by Ci nie pozwolili nikogo skrzywdzić 

A czym byś się bawił jakbyś miał związane usta, ręce i nogi - przy czym kończyny jako pierwsze ulegałby reducji?Z betusią mógłbym się pobawić różnymi członkami które by odcinała w tym pokoju
Mroczny Piskacz pisze:poprosił panów pielęgniarzy żeby ją odprowadzili do jej pokoju

i utopił?Mroczny Piskacz pisze:Chętnie bym z nią pojechał na rowerku nad jeziorko

poscigalbym sie kartami, postzelal na strzelnicy z broni wypil pare piw i poszedl na dyskoteke
a i zioła nie jaram... ale możemy szamać grzybyHyhy pisze:Hardcore widzialem na zdjeciach wyglada na kiedysiejszego palacza ziola

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 565 gości