żele intymne
Moderator: modTeam
żele intymne
chciałam spróbowac jakiegos intymnego żelu zwiekszajacego doznania z tych rozgrzewających np z serii durex play. czy ktoś z was ma z tym jakies doswiadczenia? czy doznania sa rzeczywiście wzmocnione?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
ja tylko mówię, jaka jest rola. nie wiem, czy tak działa, bo nigdy nie miałam do czynienia.
http://durexmarket.gumki.pl/x_C_I__P_4210058.html
http://durexmarket.gumki.pl/x_C_I__P_4210058.html
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
Moze i masz racje. z tym ze ja uzywam i mowie caly czas o tym Durexie Playu :
http://durexmarket.gumki.pl/x_C_I__P_4210031.html
Moze i masz racje. z tym ze ja uzywam i mowie caly czas o tym Durexie Playu :
http://durexmarket.gumki.pl/x_C_I__P_4210031.html
Ja uzywam, zwykłego żelu nawilzajacego. Generalnie chodzi to by był zwiekszony poślizg i nie optarło tu i ówdzie i rzeczywście powoduja ze jest bardziej komfortowo . Te z wiekszajace doznania działają rozgrzewająco. Ja tego typu nie używałam, bo szczerze mówiaz boje się ze dostane jakiegos podrażnienia lub alergi - w końcu to okolice intymne
- ksiezycowka
- Weteran
Nie. Jest wiele dobrych i praktycznie się nei róznią poza firmą.anonim pisze:czyli najlepszy "poślizgowy" to "intimel" tak?
Wszystkie te żele można bezpiecznie stosować z wszystkii gumkami.anonim pisze:Można go stosować z prezerwatywą z nawilżaczem?
Powinno choc ból i tak być może. Zniweluje jeśli było po prostu za sucho. Jesli ból wynikał z czego innego to nie pomogą [co innego czyli np stres i zaciskanie mimowolne mięśni czy zwyczajnie błona dziewicza].anonim pisze:czy zastowoswanie tych dwoch rzeczy pozwoli na bezproblemowe wejście?, jezeli wcześniej występował ból itd?...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
tylko poślizg, pozatym troche fatalny słony smak
Słony ?
Używamy czasem różowego DUREX PLAY i jest taki dziwny słodki
ogólnie rozgrzewa....ale moja kobieta za nim nie przepada....czasem czemu nie....ale tak za każdym razem się go nie da używać
Ogólnie może być.... ale bez rewelacji
- ksiezycowka
- Weteran
mam spore doświadczenie w tej kwestii bo niestety natura nie obdarzyła mnie zbyt wielkim nawilrzeniem... co wcale mi nie odpowiada bo stosunek na sucho wcale nie jest przyjmeny jak by nie bylo... jeśli chdozi o żele takei zwykle to nie polecam intimela który bardzo szybko wysycha i jak dla mnei to o d** roztrzasnać... feminium natomiast jest swietny... jeśli chodzi o wspomniany wyzej durex play rozgrzewajacy to faktycznie niezłą jazda ale polecam go raczej na ziemowe i jesienne wieczory, a na lato... też ze serii durex play, ale miętowy i chlodzacy... jest naprawdę świetny...
miłego namaczania...
miłego namaczania...
- ksiezycowka
- Weteran
- Początkujący
Wypróbowałam wszystkie żele durexa i musze stwierdzić, że zadowolona byłam tylko z najzwyklejszego żelu nawilżającego, gdyż reszta wywoływała u mnie i u mojego partnera ogromne pieczenie i ból. Moze oboje jestesmy uczuleni ale osobiscie nie polecam. Szczegolnie zelu orzezwiajacego z mieta:) Po jego uzyciu moj facet wyskoczyl z lozka jak poparzony i pol godziny spedzil w lazience zmywajac to swinstwo:)
Paulina_krk pisze:Szczegolnie zelu orzezwiajacego z mieta:) Po jego uzyciu moj facet wyskoczyl z lozka jak poparzony i pol godziny spedzil w lazience zmywajac to swinstwo:)
Wcale sie nie dziwie, bo moja jak raz zrobila mi loda z guma orbit w zebach to myslalem, ze przez balkon wyskocze. A co do zeli to sie zgadzam, mojej kobitce, tak samo jak mi, najbardziej przypasowal zel Feminum czy jakos tak.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- Cold Princess
- Pasjonat
- Bywalec
chciałam spróbowac jakiegos intymnego żelu zwiekszajacego doznania z tych rozgrzewających np z serii durex play. czy ktoś z was ma z tym jakies doswiadczenia? czy doznania sa rzeczywiście wzmocnione?
Chyba nie taka jest rola tego żelu, ale są takie które mają zwiększyć doznania. Można je kupić chyba w każdym sexshopie (dla kobiet i facetów - szczerze nie wiem czy one się różnią - próbowaliśmy tylko dla kobiety). Wsmarowuje się taki żel na łechtaczkę, trochę bardziej czuć pieszczoty, ale mega efektów nie ma . Raczej nie warto wydawać kasy
Nie kłóć się z głupcem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”