Pomniejszanie piersi
Moderator: modTeam
Pomniejszanie piersi
Zastanawiam się nad operacją pomniejszenia piersi. Może ktoś z forumowiczów przeszedł już coś takiego. W jaki sposób dostać się do najlepszego lekarza w Warszawie. Jest duży wybór, ale podobno wielu z nich to zwykli partacze.
Czekam na podpowiedź.
Czekam na podpowiedź.
JENNYB pisze:W jaki sposób dostać się do najlepszego lekarza w Warszawie.
Skontaktować się z Olivią. Jak coś to polecam się na pw.
Ale uprzedzam. Droga impreza i bardzo bolesna. Ale rozumiem, że kobieta może mieć kompleksy na punkcie za dużego biustu. Tylko zastanów się, czy gra warta świeczki.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Re: Pomniejszanie piersi
JENNYB pisze:Zastanawiam się nad operacją pomniejszenia piersi. Może ktoś z forumowiczów przeszedł już coś takiego. W jaki sposób dostać się do najlepszego lekarza w Warszawie. Jest duży wybór, ale podobno wielu z nich to zwykli partacze.
Czekam na podpowiedź.
Ja jestem po operacji zmniejszenia piersi. Jak coś to możesz do mnie walić. Udziele wszelkich informacji o powikłaniach możliwych.
Olivia pisze:Jak jest dobry lekarz to nie ma mowy o powikłaniach. A przynajmniej nie powinno.
tez mi się tak wydaje.
Olivia, a u tej Twojej znajomej czy u Ciebie - wszytsko jedno(bo moze sie okazac, ze Olivia bedzie nasza forumowa powiekszaczką albo pomniejszaczką biustow , a tylko sie kryje znajoma;) ) kosztuje taka impreza?
- ksiezycowka
- Weteran
Jakiś czas temu miałam taki zabieg ponieważ po ciąży miałam ogromny biust. Też nie wiedziałam jak znależć dobrego lekarza na szczęście znajomy pokazał mi stronę bezpłatnego doradcy chirurgii plastycznej IQ MEDICA. To jest taka firma, która doradza ludziom jakiego lekarza warto wybrać do konkretnego przypadku. Nie biorą za to żadnej kasy. Dzięki temu, że mają świetne rozeznie w rynku i są obiektywni szczerze Ci ich polecam.
Jeżli chodzi o sam zabieg to rzeczywiście efekt jest całkiem niezły, do tej pory ledwo mieściłam się w miseczkę E, a teraz mam B,
Strona IQ MEDICA to www.iqmedica.pl
Jeżli chodzi o sam zabieg to rzeczywiście efekt jest całkiem niezły, do tej pory ledwo mieściłam się w miseczkę E, a teraz mam B,
Strona IQ MEDICA to www.iqmedica.pl
bo to od naszego organizmu zależy czy będą powikłania czy też nie
Pierwsze słyszę. Po to się robi chyba badania, żeby wcześniej to określić? Nie miałabym zaufania do tego lekarza...
Ryzyko 50%? Dobre, to czemu tyle kobiet decyduje się na operacje? I czemu powikłania to są zwykle, jak coś spartoli?
Że Ty się nie bałaś tego chirurga dopuścić do swojego biustu, to się dziwię...
"Miarkuj złość.
- ksiezycowka
- Weteran
napisz jak sie sprawuje to iq media i lekarz polecony. wprawdzie nie znam sie na platyce biustu, ale ostatnio meczy mnie nos. "Zbyt mocne skrzywienie przegrody nosowej wywołuje zaburzenia w oddychaniu, a związku z tym niedotlenienie, notoryczne zmęczenie, senność i częste infekcje." moze dlatego ciagle jestem zmeczony
nieznosze gdy po mnie nikt sie nie odzywa, takze zrob mi te przyjemnosc i odpowiedz
Na interii był niedawno ciekawy artykuł o plastyce nosa. Tu masz link
http://kobieta.interia.pl/uroda/pielegn ... inf=776228
Co do IQ MEDICA ja miałam u nich robione piersi i jest zadowolona.
http://kobieta.interia.pl/uroda/pielegn ... inf=776228
Co do IQ MEDICA ja miałam u nich robione piersi i jest zadowolona.
Zeby bylo jasne, IQ Medica, to nie bezplatni doradcy, ale klinika medyczna. Nie mozna tu mowic o zupelnie bezstronnym doradzaniu... .
Chyba teraz najbardziej doswiadczony w piersiach, jesli chodzi o Warszawe, jest Szczyt, www.drszczyt.pl
Choc nie wiem czy przez te metamorfozy, telewizje itd nie pogorszyla sie jakosc uslug.
Oliwia, powiklania moga byc zawsze, niezaleznie od jakosci specjalisty. Dobre wyniki badan tez nie daja gwarancji 100%. ryzyko jest zawsze. samo znieczulenie ogolne jest niebezpieczne.
Podobno po operacji piersi straszliwie boli, za to po nosie wcale
Chyba teraz najbardziej doswiadczony w piersiach, jesli chodzi o Warszawe, jest Szczyt, www.drszczyt.pl
Choc nie wiem czy przez te metamorfozy, telewizje itd nie pogorszyla sie jakosc uslug.
Oliwia, powiklania moga byc zawsze, niezaleznie od jakosci specjalisty. Dobre wyniki badan tez nie daja gwarancji 100%. ryzyko jest zawsze. samo znieczulenie ogolne jest niebezpieczne.
Podobno po operacji piersi straszliwie boli, za to po nosie wcale
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Re: Pomniejszanie piersi
W Krakowie jest świetny specjalista. Osobiście poprawiałam u niego nos ale pomniejszanie piersi także ma w swojej ofercie.JENNYB pisze:Zastanawiam się nad operacją pomniejszenia piersi. Może ktoś z forumowiczów przeszedł już coś takiego. W jaki sposób dostać się do najlepszego lekarza w Warszawie. Jest duży wybór, ale podobno wielu z nich to zwykli partacze.
Czekam na podpowiedź.
-
Nie ma co się martwić Zawsze można skorzystać z jednego z zabiegów pozytywnie wpływającego na kondycję piersi swoją drogą, czy wiedzieliście, że piersi mozna powiększyć, bez konieczności wszczepiania implantów?