Mia pisze:hmm ja musze miec zatyczke
Tez bym woała ale generalnie 100 zł wiecej za zatyczke płacic nie bede ;P
Moderator: modTeam

myslalam raczej o maseczkach w tubkach min. 50 ml Uwazam ze sa bardziej ekonomiczne... do tej pory uzywalam glownie maseczki oriflame, ale dzis mam ochote na zmiane. A propo oriflame, jak bedziecie szukac wody dla waszego faceta polecam Wodę toaletową Frey (Połączenie świeżości z siłą. Olejek kardamonowy i tymianek nadają pikantny ton, a nuty drzewne i piżmowe tworzą balsamiczne tło. 50 ml 89 zł) A tak przy okazji Frey byl w kulturze wikingow bogiem pokoju i plodnosciMia pisze:poszukaj z dermiki w szaszetkach, swietne sa a koszt oto ok 4 zl starcza na pare razyagna 24 pisze:Chcialam sobie dzis kupic jakas maseczke oczysczajaca do twarzy. nie droga a fajna. polecacie cos?

agna 24 pisze:myslalam raczej o maseczkach w tubkach min. 50 ml Uwazam ze sa bardziej ekonomiczne... do tej pory uzywalam glownie maseczki oriflame, ale dzis mam ochote na zmiane
Yasmine pisze:takiej z glinka ? bo ona jest bardzo dobra.
moon pisze:2 produkty mam i dwa do dupy i drogie![]()
Yasmine pisze:Tusze do dupy, szampony, plyny do makijazu, ale maseczki maja dobre.
ze znizka ceny sa w miare normalne.

tusz Giordani Gold jest dobry, z serii Indulgence peeling swietny, fajne tez balsamiki maja z tej serii milk&Honey czy rozanej, aha i bardzo dobre cienie do powiek, w przeciwienstwie do Avonu tam twarde jak kamien blee[/quote]Mia pisze:quote="Yasmine"]Tusze do dupy, szampony, plyny do makijazu, ale maseczki maja dobre.

moon pisze:Tez bym woała ale generalnie 100 zł wiecej za zatyczke płacic nie bede
takiej z glinka ? bo ona jest bardzo dobra.
agna 24 pisze:co do tuszów (nawet giordani gold) i szamponow tez uwazam ze sa kiepskie
wczesniej uzywalam tez jakiegos Bourjois ale nie pamietam juz ktory to byl dokladnie, ale tez byl niezly.

moon pisze:Ja to jestem bardziej specem od tego jakiego tuszu nie uzywac niz uzywac wiec jakby co mow a ja Ci powiem ze to do pupy jest

moon pisze:Mowie tylko o tych firmach na które dane bylo mi sie naciąc i na ktore powinno brac sie poprawke co do produktow.

lollirot pisze:aktualnie mi xxl baaardzo pasuje.
lollirot pisze:dlaczego? ladnie wydluza, zagęszcza i nie skleja rzęs. dla mnie jeden z tych bardziej trafionych :-)
na poczaku byl naprawde wporzakdu i bylam zadowolona ale juz po 2,5 tyg mi sie robily grudki, osypywal sie pod koniec dnia, a i nie pogrubia w ogole.

moon pisze:Ale ja nie polecam ja odradzam. ;P A raczej sugeruje gdzie byc czujnym..

Mia pisze:ja podziwiam moje kolezanki, ktore uzywaja do pomalowania rzes 3 tuszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 357 gości