Ciaza Czy nie ? Doradzcie!
Moderator: modTeam
Ciaza Czy nie ? Doradzcie!
No wiec mam taki o to problem : 3 dni temu mialem doslownie chwilowy kontakt seksualny z moja dziewczyna podczas dni plodnych bez zabezpieczenia, na dlugo przed wytryskiem, doszlo do niego dopiero duzo pozniej na zewnatrz, a teraz bola ja piersi i jajnik, juz wczesniej miala bolace owulacje, ale piersi nigdy jej nie bolaly w polowie cyklu, prosze doradzcie czy moze byc jakies niebezpieczenstwo ? Czy jest to tylko zwiazek z owulacja ?
- Wstreciucha
- Weteran
po trzech dniach jaka ekstremalnie inna ciaza od wszystkich by nie byla , to sie po trzech dniach nie objawi bolem piersi ale oczywiscie kontakt bez gumki i innych zabezpieczen podczas dni plodnych - i nawet bez wytrysku wewnatrz - rzuca cien ryzyka
bylo juz mnostwo takich tematow
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran
cholera jak mnie wkurzaja takie pytania ? no co mam Ci statystyki powyciagac, procentowo okreslic ? a co ja wrozka jestem ? <wsciekly> trzeba bylo myslec przed
Nail pisze:powinnismy cos zrobic czy czekac ?
nie mam pojecia na ile dni po trzeba zarzyc tabletki poronne zeby zapobiedz ciazy, poczekaj az wypowiedza sie bardziej kompetentne osoby albo poszukaj w sieci
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Jakie tabletki poronne
Postinor- to nie tabletki poronne. Czas 72 h po odbytym stosunku.
U Was nie widzę takiej konieczności. Poza tym ciąża nie objawi się tak szybko, .... , a w dodatku bolącymi piersiami.
Znikome pradopodobieństwo. Wypij szklankę wody i czekajcie, aż wystąpi miesiączka.
Poza tym polecam: http://agnieszka.com.pl/forum_php/search.php
Jak i stronę główną.
Postinor- to nie tabletki poronne. Czas 72 h po odbytym stosunku.
U Was nie widzę takiej konieczności. Poza tym ciąża nie objawi się tak szybko, .... , a w dodatku bolącymi piersiami.
Znikome pradopodobieństwo. Wypij szklankę wody i czekajcie, aż wystąpi miesiączka.
Poza tym polecam: http://agnieszka.com.pl/forum_php/search.php
Jak i stronę główną.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
nie ide do gino, bo ostatnio powiedzialam, ze sie juz wiecej u niego nie pokaze, bo mi bzdury opowiada, a do "firmowego" to juz nie moge..... no, co malolaty na tym forum opowiadaja o super plemnikach, dziewice zastanawiaja sie czy nie zaciazyly, a ja nie moge? przeciez w ogóle sie nie zabezpieczam....Koko pisze:Agna, bo zaraz dostanę czkawki. Do ginekologa się wybierz. Najlepiej.
A resztę weź na chłopski rozum, i nie szukaj u siebie owych objawów na siłę.
-
- Weteran
OJ, DOBRA, DOBRA, CZY TY MUSISZ WSZYSTKO TAK NA POWAZNIE? Jak kiedys bede miala problem na serio to wale prosto do Ciebie, ok?Koko pisze:Ginekologów na tym świecie jest więcej niż 2. Możesz się zastanawiać, nie bronię, ale zniżasz się właśnie do poziomu tych "małolatów". I zapraszam jeszcze raz do przeanalizowania tematu. Objawów rzecz jasna.
-
- Weteran
- Pasjonat
Chyba zeszliscie troche z tematu: Przede wszystkim fakt faktem za wcześnie...moaj starsza sie dowiedziała, ze ejst w ciaży w czwartym miesiacu <boje_sie> Żadnych objawów nie miała. Ale po trzech dniach??? Dobry plemnik moze przetrwać po wytrysku u kobiety nawet sześć-siedem dni, jak nie jeszcze dłuzej! poczekajcie. A jak potem wciaż będziecie sie bać i bedą objawy- cóż, do lekarza!
Pewno rozmawiają o takich rzeczach i fajnie, tak być powinno <browar>
.. poza tym skąd wiesz że to były dni płodne????????????
Pewno rozmawiają o takich rzeczach i fajnie, tak być powinno <browar>
Koko pisze:Poza tym ciąża nie objawi się tak szybko, .... , a w dodatku bolącymi piersiami.
Tak szybko na pewno nie, ale bolącymi piersiami może - wszak każda kobieta jest inna. W moim wypadku brak miesiączki i właśnie bolące "inaczej" piersi, to był objaw ciąży - 3x
W czasie dni płodnych każdy kontakt, nawet chwilowy, może "zagrażać" ciążą.
Tak na marginesie - ludzie, kiedy zaczniecie myśleć "przed" ?
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”