Andrew pisze:a jakiez to zalety ma ta małolata
Tu chodzi o ciało, a nie o uczucia. Zaletą jest też niedoświadczenie, skromność, odkrywanie. No chyba, że akurat się liczy na wyuzdanie ;P
Moderator: modTeam

Pegaz pisze:Lol... a zapomnieliście o tym ze taka starsza pani to już swoje umie i wie czego niektore młodsze panny moga tylko pozazdrościć

Gorgon pisze:ufam jej, w pelni, czy popelnilem blad
TFA pisze:Nie ma nic lepszego jak mlodziutka, ciasna wilgotna cipka.

Olivia pisze:Nie. Ale nie należy popadać w zbytnią euforię, by nie widzieć ewentualnych skaz. Życie to nie jest bajka, Gorgon...
Mysiorek pisze:... i zaciśnięta na maxa... buahahahaha

Mysiorek pisze:TFA pisze:Nie ma nic lepszego jak mlodziutka, ciasna wilgotna cipka.
... i zaciśnięta na maxa...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Ta kobieta jest nawet atrakcyjna, szczupła i zadbana
ma 40 lat. POciąg mnie ale nie wiem jak mam postąpić...celowo gdy jestem u niej zakłada coś pociągającego. albo na przykład wychodzi włąsnie z kąpieli
Spinka pisze:Ciekawe, czy ona już jest taka zdesperowana?
Bender pisze:ale do kufy nedzy - po jaka cholere takei sie chca wcisnac w rozmiary np 32 ?
po co sie pytaja nas czy "nie sa aby grube ? " po co narzekaja ? zle sie robi od sluchania a nie patrzenia
a takei 40 to sa nieraz lpeiej utrzymane niz nowe modele
fakt ze pracuja nad soba, wydaja kupe kasy na kosmetyki (same balsamy to pewnie ze 200 miesiecznie)
Spinka pisze:Dla samego seksu sama bym wolała małolatę niż czterdziestkę.
lubie jak sie mna ktos "z glowa" zajmujeGorgon pisze:a jak pomylisz ilu juz facetow bylo w niej, z iloma to robila etc... to sie odechciewa
ja tam wole moja nastolatke

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 577 gości