kolor skarpetek
Moderator: modTeam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ja preferuje jasne beż krem. Muj brat kupił naallegro z sipsonami z cartmanem goofym itp około 50 i też nosze. Fane są jest jubba darth vader ogólnie śmieszne na maxa. ALe najbardziej lubie przewiewne bawełniane. bo wtedy nie walą stopy. A złwaszcza BOSE_NOGI.
Czasami sprzedają tandete plastikową poliestrową i mnie to kuża
Czasami sprzedają tandete plastikową poliestrową i mnie to kuża
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Mia pisze:hehe ja nie nosze takich typowych skarpetek w ogole kabaeretki-skarpetki, kabaretki-podkolanowki albo takie cienkie rajstopowe przewaznie cieliste badz czarne
a do sportowych butow
moon pisze:I nie zamarzłaś?Ja życia bez grubaśnych skarpet w zimie sobie nie wyobrażam. Ale ja w ogóle mam ciągle niskie ciśnienie, w domu się telepoczę z zimna i nawetprzy obecnych upałach cała zgrzana ale stopy lodowate mam.
Mam dokladnie to samo. Wszystkie pory roku zimne stopy!! Musze zasypiac w skarpetkach, bo inaczej tlepie sie z zimna.
Yasmine pisze:Mam dokladnie to samo. Wszystkie pory roku zimne stopy!! Musze zasypiac w skarpetkach, bo inaczej tlepie sie z zimna.
Hehe, ja też tak mam
Mia pisze:w zimie to mam ocieplane wysokie kozaczki to nie marzne a tak to jakos nie zauwazylam zeby bylo mi jakos specjalnie zimno hihi
Ja też takie mam i zawsze noszę do nich grube skarpetki, no i stwierdzam, że było mi często zimno w stopy...
moon pisze:I nie zamarzłaś?Ja życia bez grubaśnych skarpet w zimie sobie nie wyobrażam. Ale ja w ogóle mam ciągle niskie ciśnienie, w domu się telepoczę z zimna i nawetprzy obecnych upałach cała zgrzana ale stopy lodowate mam.
Mam dokladnie to samo. Wszystkie pory roku zimne stopy!! Musze zasypiac w skarpetkach, bo inaczej tlepie sie z zimna.[/quote]
ja bez skarpetek w domu juz chodze stwierdzilem ze lepiej brudzic nogi i umyc niz skarpetki i wcale nie jest mi zimno moze i zimne mam ale to raczej z powodu ze sam je trzymam na czyms zimnym jakims metalu do lawy :p
nie mam takich skarbów jak Liber...
- ksiezycowka
- Weteran
Nie no ja tez przeciez w ziemie w kozaczkach popitalam ciepłych. ale do tego skarpetki muszą być ale niekoniecznie jakies grube.
Ale po domu czy żeby usnąc w zimie to koniecznie najgrubsze jakie mam!
Ale z tego co mi się wydaje Mia nie nosi takowych, bo są na płaskiej podeszwie, a jak sama mówiła ona chodzi tylko w szpilkach.
Ale po domu czy żeby usnąc w zimie to koniecznie najgrubsze jakie mam!
Yasmine pisze:a do sportowych butow
Ale z tego co mi się wydaje Mia nie nosi takowych, bo są na płaskiej podeszwie, a jak sama mówiła ona chodzi tylko w szpilkach.
- ksiezycowka
- Weteran
Mia pisze:hehe ja nie nosze takich typowych skarpetek w ogole kabaeretki-skarpetki, kabaretki-podkolanowki albo takie cienkie rajstopowe przewaznie cieliste badz czarne
Uffff a już myślałem, że się ani jedna prawdziwie kobieca nie znajdzie
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Yasmine pisze:a do sportowych butow
ja nie nosze sportowych butow
Madziunia pisze:Ja też takie mam i zawsze noszę do nich grube skarpetki, no i stwierdzam, że było mi często zimno w stopy...
a ja zawsze mam cieniutkie rajstopy tez i jakos nie jest mi zimno, mimo ze nazwalabym siebie zmarzluchem, moze mam takie cieple kozaczki
moon pisze:Ale z tego co mi się wydaje Mia nie nosi takowych, bo są na płaskiej podeszwie, a jak sama mówiła ona chodzi tylko w szpilkach.
hihi, widac kto dokladnie czyta moje posty
Yasmine pisze:ale ,zeby nigdy przenigdy w sportowych ? Przeciez sa rozne sytuacje, gdzie sie szpilek nie zalozy.
jak pisalam, mam jeszcze japonki i sandlaki plaskie na lato, jedna pare takich sportowych, ale nie adidasy tylko na aerobik buty i wtedy podkaradam siostzre takie male skarpetki (kurcze jak to sie nazywa? wylecialo mi z glowy) i nie patrze na kolor tylko biore ktore ma na wierzchu
moon pisze:Ale jesli ktos równie sprawnie co w adidasach to w szpilkach np biega to co?
w szpilkach biegam calkiem sparwnie szczegolnie do pociagu i autobusu i po schodach na wnsie spozniona na zajecia hihi
[ Dodano: 2005-09-09, 00:19 ]
guli pisze:Mia napisał/a:
hehe ja nie nosze takich typowych skarpetek w ogole kabaeretki-skarpetki, kabaretki-podkolanowki albo takie cienkie rajstopowe przewaznie cieliste badz czarne
Uffff a już myślałem, że się ani jedna prawdziwie kobieca nie znajdzie
heh mysle ze nie po skarpetkach poznaje sie praawdziwa kobieta ;-) ale tak czy siak dziekuje
Widziałam laski które zakładały białe skarpetki do sandałków, albo półbutów - nie lubię tego. co by powiedziła M. Jackson? Osobiście to uwielbiam skarpetki. Kiedyś moja mama miała faze na nazywanie bardzo dużych majtek i długich skarpetek,że sa to ciuchy z golfem Uwielbiam... uwielbiam. Jestem straszny zmarźluch i zimą zamiast jakichś "rajstopków" i innych takich nosze skarpetki z golfem. Ostatniej zimy miałam fazę na takie w paski. Przechodziłam w takich z paskami fioletowo - czarno- białymi, brazowo - czarno- białymi, brązowo- biłymi, no i z paskami fioletowymi i fioletopodobnymi. Tej zimy bedą czarne. Szukam takich z trupimi czaskami. Widziłam u jednej laski takie rajstopki.. Mrauu. Pozdrawiam
Prawie jak... czerwony kapturek. Prawie robi różnicę.
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Zdecydowanie przewazaja biale. W szufladzie znajda sie tez w paseczki... a to zielone, a to niebieskie, a to rozowe.... oczywiscie nie wszdzie mozna sie w nich wybrac to tylko wtedy jesli pasuja do reszty garderoby...
[ Dodano: 2005-09-12, 15:24 ]
Nie znosze czarnych skarpet FUJ!!!
[ Dodano: 2005-09-12, 15:24 ]
Nie znosze czarnych skarpet FUJ!!!
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Re: kolor skarpetek
Nie chodzę w skarpetkach, a jak mi się zdarza to sporadycznie, wtedy zwykle czarne. Ale to jak muszę
-
- Bywalec
Ja lubię kolorowe skarpetki lub jednolite zależy od stroju
http://queensizeplus.com/2021/12/20/czy-panowie-lubicie-spac-w-pizamach/
kupiłam ostatnio mężowi w sklepie Pradlo fajne kolorowe skarpetki dobre gatunkowo
http://queensizeplus.com/2021/12/20/czy-panowie-lubicie-spac-w-pizamach/
kupiłam ostatnio mężowi w sklepie Pradlo fajne kolorowe skarpetki dobre gatunkowo