Usmieszki
Moderator: modTeam
Bede troche ostry:
Ja piernicze tu jest tyle tych buziek ze sie idzie zajeba...! I w wiekszosci sa to gowniane buzki...
ktorych i tak nikt nie uzywa albo ktore z powodzeniem mozna wywalic...lub ktore nie wiadomo po co tu sa...
Nie da rady zeby wrzucic tu zestaw standardowych buziek z for? I jesli ci sie Mav podoba usmiech
to go zostaw...ale moim zdaniem warto zrobic taki krok bo tamte buzki naprawde cos wyrazaja...
Jak dla mnie duzym minusem jest to ze nie ma u nas buzki ktora sie zowie standardowo :twisted: albo :evil:
Ogolnie: PRZEROST FORMY NAD TRESCIA :!:
Z mojej strony proponuje albo okroic ten zestaw porzadnie albo jakas ankiete co do zmiany tego zestawu...
Ja piernicze tu jest tyle tych buziek ze sie idzie zajeba...! I w wiekszosci sa to gowniane buzki...
Nie da rady zeby wrzucic tu zestaw standardowych buziek z for? I jesli ci sie Mav podoba usmiech
Jak dla mnie duzym minusem jest to ze nie ma u nas buzki ktora sie zowie standardowo :twisted: albo :evil:
Ogolnie: PRZEROST FORMY NAD TRESCIA :!:
Z mojej strony proponuje albo okroic ten zestaw porzadnie albo jakas ankiete co do zmiany tego zestawu...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Проблемы с мужским здоровьем.
Здравствуйте
Прошу помощи.(возможно и не в тему)
Не давно заметил проблемку со здоровьем.
К мед.работникам обращался, только они разводят руками.
Можете посоветовать что то?
Прошу помощи.(возможно и не в тему)
Не давно заметил проблемку со здоровьем.
К мед.работникам обращался, только они разводят руками.
Можете посоветовать что то?
Wróć do „Sprawy techniczne forum”