W jakiej sieci macie fonki?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:Slyszalam ze dlugosc trzymania baterii zalezy od dlugosci pierwszego ladowania :0
Nie pierwszego, lecz 3 pierwszych ładowań, trzeba baterie rozladowac na maxa i 3 razy ladowac po 12 godzin conajmniej i wtedy trzyma i trzyma. Mi teraz nokia trzyma okolo 10-12 dni, w zaleznosci ile cykam fotek i jak czesto slucham radia
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Ja też preferuje only Nokia
Siorka namawiała mnie żebym kupiła sobie Simensa,ale ja nie moge się w nim w ogóle połapać
Motorola-kilku moich znajomych ma ta marke fonka i wszystkim się zepsuła.Powiedzieli że juz nigdy więcej motoroli
Podobno Motorole sa bardzo wadliwe.
Co do innych marek telefonów,to nie miałam z nimi styczności;)
Moja bateria 3ma tydzien czasu,przy częstym uzywaniu 5 dni.Wczesniej miałam baterie która musiałam ładować codziennie

Siorka namawiała mnie żebym kupiła sobie Simensa,ale ja nie moge się w nim w ogóle połapać
Motorola-kilku moich znajomych ma ta marke fonka i wszystkim się zepsuła.Powiedzieli że juz nigdy więcej motoroli
Co do innych marek telefonów,to nie miałam z nimi styczności;)
Moja bateria 3ma tydzien czasu,przy częstym uzywaniu 5 dni.Wczesniej miałam baterie która musiałam ładować codziennie
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
- ksiezycowka
- Weteran
Kocham to, ze nawet budzika nie mam <zly1>
A wyświetlacz to jedna (!!!) linijka textu <zly1> <zly1>
Wcześniej miałam Motorolę V50 (bratu dałam bo zrobił słodkie oczka).
Wcześniej Nokię, która mi ukradli taką jakąs nie wiem nawet.
A wcześniej dwie Nokie 3220 czy jakoś tak. Te pierwsze popularne.
I najbardziej podobała mi się ta ukadziona Nokia.
Teraz napalam się tez dalej na Motorolkę, albo coś ... Kocham telefoniki z klapką - to dlatego.
Kocham to, ze nawet budzika nie mam <zly1>
A wyświetlacz to jedna (!!!) linijka textu <zly1> <zly1>
Wcześniej miałam Motorolę V50 (bratu dałam bo zrobił słodkie oczka).
Wcześniej Nokię, która mi ukradli taką jakąs nie wiem nawet.
A wcześniej dwie Nokie 3220 czy jakoś tak. Te pierwsze popularne.
I najbardziej podobała mi się ta ukadziona Nokia.
Teraz napalam się tez dalej na Motorolkę, albo coś ... Kocham telefoniki z klapką - to dlatego.
Noel pisze:Andrew pisze:ietne to i one sa , ale najwiecej ich w servisach ! jak by nie patrzec to jajczesciej odwiedzajacy sevis firma ! nie wierzycie >>> sprawdzcie , ale ma też dobre modele
a wiesz z czego to wynika:
otoz z tego ze na polskim rynku prawie 80% telefonow komorkowych to Nokie![]()
ja nie o noki tylko o ...sony ericsonach
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- megaziomek
- Entuzjasta
Użytkownicy Idei.zakładajcie sobie konta w Proficie bo warto.za uzupełniane sobie konta otrzymujesz punktu Profit.Mi sie uzbieralo 2800 i te punkty wymienilem sobie na doladowanie konta.Uzupelnilem sobie konto za 100 zeta za free za 2000 puntkow.
Wiecej wiadomosci na www.idea.pl
pozdrawiam
Wiecej wiadomosci na www.idea.pl
pozdrawiam
"Czy Prezes był zadowolony...?"
ja na poczatku mialam tel w simplusie- badziewie cholernie drogie bylo :571:
od 3 lat mam idee, teraz przeszlam do jednej idei 25 bo mi fajna oferte dali- 35 min, 120 min do idei i na stacjonarne 100 smów i naliczanie sekundowe
a juz mialam z nich rezygnowac bo jak tu ktos powiedzial- o abonentach to oni troche zapominaja :571:
zobaczymy jak bedzie z moimi rachunkami teraz.
a punkty w proficie od roku zbieram, mam 4500 i chce uzbierac na odtwarzacz mp3, hehe jeszcze troche mi zostalo niestety...
w przyszlym roku jak mi sie umowa skonczy zastanwaiam sie czy nie zmienic na tel na karte, sms za 3 grosze
aha a telefon mam nokie 6610, jestem bardzo zadowolona jak zreszta z kazdej nokii ktora mialam, heh inne telefony sa dla mnie nie do opanowania hehe
telefony z klapkami slyszalam ze sie psuja.. tak samo przewalone jak masz tel z joystickiem ktory ci przestanie dzialac- wtedy to juz nic nie da sie zrobic
od 3 lat mam idee, teraz przeszlam do jednej idei 25 bo mi fajna oferte dali- 35 min, 120 min do idei i na stacjonarne 100 smów i naliczanie sekundowe
a juz mialam z nich rezygnowac bo jak tu ktos powiedzial- o abonentach to oni troche zapominaja :571:
zobaczymy jak bedzie z moimi rachunkami teraz.
a punkty w proficie od roku zbieram, mam 4500 i chce uzbierac na odtwarzacz mp3, hehe jeszcze troche mi zostalo niestety...
w przyszlym roku jak mi sie umowa skonczy zastanwaiam sie czy nie zmienic na tel na karte, sms za 3 grosze

aha a telefon mam nokie 6610, jestem bardzo zadowolona jak zreszta z kazdej nokii ktora mialam, heh inne telefony sa dla mnie nie do opanowania hehe
telefony z klapkami slyszalam ze sie psuja.. tak samo przewalone jak masz tel z joystickiem ktory ci przestanie dzialac- wtedy to juz nic nie da sie zrobic
The one I adore
The one i've been looking for
The one i've been looking for
lushness pisze:tak samo przewalone jak masz tel z joystickiem ktory ci przestanie dzialac- wtedy to juz nic nie da sie zrobic
wystarczy wylutowac stary i wlutowac nowy uklad "joysticka"

sam mam nokie 6600 i zadowolony bardzo jestem, mam w plusie karte i konczy mi sie abonament w ideii [kupilem karte bo wytrzymac juz nie moglem z cenami
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Tak naprawde siec nie ma zadnego znaczenia. Najwazniejsze sa warunki oferowane dla abonenta. Ja niestety mam karte plusa i chyba nigdy w zyciu sobie tego nie wydaruje bo jest tragicznie ... wydaje mi sie ze najlepsza jest era...
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
teraz Era miała calkiem fajna oferte, abonament 30 zlotych przez pierwszy rok, 80 minut gratis, wymienne na 300 eskow, drugi rok abonement juz rosnie do 60 zlotych, rozmowy tez sa dosc tanie:) No i fonki tez maja niczego sobie.
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
skorzystam z okazji i powiem ze mam problem
mam nokie 3510i i kabelek do niej zeby se z kompa sciaganac cos i ostatnio mi zniklo bardzo pikne logo nokii z tymi dlonmi i odrazu po walczeniu nie mam dzwieku musze jakis dzwonek odsluchac i wraca
apropo tematu to mam w plusie i jestem strasznie zadowolony ostatnio straszej w idei na karcie zostalo 15zeta nie wiedziala ze trzeba odrazu zasilic i zasilila dopiero po kilkunastu dniach a 15 zeta przepadlo ZŁODZIEJE KORONY POSLKIEJ !!!!!! mi zawsze przechodzi i dotego jeszcze ladnie co roku na urodziny i na gwiazde po 10 zeta na prezent dostaje A i smsy mam za 1 grosz mam do swoich kumpli z druzny SIMPLUS zreszta ma fajne reklamy
a z tych reklam idei nic nie kumam czasem
apropo tematu to mam w plusie i jestem strasznie zadowolony ostatnio straszej w idei na karcie zostalo 15zeta nie wiedziala ze trzeba odrazu zasilic i zasilila dopiero po kilkunastu dniach a 15 zeta przepadlo ZŁODZIEJE KORONY POSLKIEJ !!!!!! mi zawsze przechodzi i dotego jeszcze ladnie co roku na urodziny i na gwiazde po 10 zeta na prezent dostaje A i smsy mam za 1 grosz mam do swoich kumpli z druzny SIMPLUS zreszta ma fajne reklamy
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
- ksiezycowka
- Weteran
Bede zmienial numer telefonu i zastanawiam sie nad zmiana operatora (teraz mam POPa).
Bede zmienial numer telefonu i zastanawiam sie nad zmiana operatora (teraz mam POPa).
Ostatnio zmieniony 03 sie 2005, 15:19 przez Blade, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
w podskokach poprzez las do babci śpieszy Kapturek. Uśmiecha się cały czas do słonka i do chmurek. Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek-pozdraaaaawia caaaały świaaat
Czerw.... 1.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......Ała..........
2. Aaaauuaaa!!!!... Moja noooga!!!! #$*%$@!!...ja (piiiiii)!!!!!!
Heyah
DD
a wiecie, że mieli wycofać tą reklamę, bo się dzieci bały ?
DD

2. Aaaauuaaa!!!!... Moja noooga!!!! #$*%$@!!...ja (piiiiii)!!!!!!
Heyah
a wiecie, że mieli wycofać tą reklamę, bo się dzieci bały ?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- ___ToMeK___
- Uzależniony
Mieli ja zmienic, poniewaz zostali posadzeni o falszowanie bajek
swoja droga spalic na stosie powinni tych ktorzy wymyslili, ze babcia w czerwonym kapturku schowa sie do szafy, a nie zostanie pozarta przez wilka. Normalnie masakra! :[
Pamietam, jak jakis rok temu szukalem zbioru klasycznych bajek dla mojego chrzesniaka. Po jakims czasie jedyne czego szukalem, to bajka o Czerwonym Kapturku, w ktorej babcia jest pozerana, a na koniec wilk ma rozpruty brzuch. I wiecie co? Znalazlem ja cudem
To jest dopiero falszowanie bajek...
Mieli ja zmienic, poniewaz zostali posadzeni o falszowanie bajek
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
swoja droga spalic na stosie powinni tych ktorzy wymyslili, ze babcia w czerwonym kapturku schowa sie do szafy, a nie zostanie pozarta przez wilka. Normalnie masakra! :[
Pamietam, jak jakis rok temu szukalem zbioru klasycznych bajek dla mojego chrzesniaka. Po jakims czasie jedyne czego szukalem, to bajka o Czerwonym Kapturku, w ktorej babcia jest pozerana, a na koniec wilk ma rozpruty brzuch. I wiecie co? Znalazlem ja cudem
To jest dopiero falszowanie bajek...
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”