dr stom Zbigniew Rowiński zna ktos???

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
InViolet
Entuzjasta
Entuzjasta
dr stom Zbigniew Rowiński zna ktos???

Postautor: InViolet » 23 lis 2006, 14:31

mam prośbe jesli ktos z Was zna tego Pana tzn mial z nim do czynienia bardzo prosze napiszcie.. bo czeka mnie wyrywanie ósemek chirurgicznie i syszalam ze on jest doscy dobry..zlezy mi na czasie wiec prosze podpowiedzcie cos bo bardzo sie boje tego zabiegu :(
:*
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 23 lis 2006, 14:44

W tym wieku juz osemki do wyrwania ? dziwne. Pozatym mysle, ze delikatnie mowiac podalas za malo szczegolow :| to jest forum ogolnopolskie, a nawet miedzynarodowe.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 23 lis 2006, 14:49

TFA pisze:W tym wieku juz osemki do wyrwania

jak rosną krzywo to czemu nie, na co czekać ??
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 23 lis 2006, 14:52

No tak, zapomnialem ze teraz mlodziez coraz wczesniej dojrzewa :P mi zeby madtrosci zaczely rosnac w wieku 20 lat :P i wlasnie w ciagu najblizszych 2 tygodni mam dwie gorne do wyrwania. Cale szczescie bez chirurgii, gorzej bedzie z dolnymi :/
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 23 lis 2006, 14:56

Ja osemek nie mialam wyrywanych - dobrze przed matura zaczely mi rosnac, w wieku 17-18 lat. Tak wiec TFA, sa rozne przypadki :]
Jak mowilam, mi nic z nimi nie robili, ale znam kilka osob, ktore mialo usuwane. Choc nie w Katowailach czy tam Lublinie (sorry, nie pamietem podtytulu topciu). Nie bolalo (bylo znieczulenie), tylko potem troche opuchlizna sie trzyma...
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 23 lis 2006, 15:01

Mi tez dobrze rosna, prosto itd. ale bede mial wyrwane ze wzgledu ze sa ulomne :/ tzn. odwapnione i slabe, jeden nawet mi sie juz ulamal. Boje sie ze jak mi je dentysta scisnie szczypcami to sie rozleca i bedzie mnie czekac chirurgiczne wyciaganie.
Awatar użytkownika
InViolet
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: InViolet » 23 lis 2006, 15:23

mysle ze szczegoly nie sa potrzebe, chirurgicznie musza byc usuniete- to juz jest przesądzone wiec nie ma sie nad czym rozpisywac. a jesli ktos wyrywal zeba u tego dentysty to na pewno wie cos o tym wiec szczegóły o tym Panu nie sa potrzebne. zalezy mi tylko na tym zeby ktos to dobrze zrobil, bo slyszalam ze ostatnio dziewczynie po usuniecie osemki zrobila sie jakas narośl rakotwórcza.. i dziewczyn asie zalamala zupelnie... i dlatego tak bardzo sie boje bo nie chce zeby mi ktos to schrzanil.. :(
Awatar użytkownika
larena
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: larena » 23 lis 2006, 16:21

milusia_sweet pisze:bo slyszalam ze ostatnio dziewczynie po usuniecie osemki zrobila sie jakas narośl rakotwórcza..

taki przypadek zdarza sie jeden na tysiąc, nie ma sie co tak przerazac
a jak juz tak panicznie sie boisz i nie mozesz znalezc zadnych wiadomosci o tym dentyscie to popytaj sie znajomych ktorzy mieli chirurgicznie wycinane zeby u jakich byli lekarzy jesli ma to pomoc w zwalczeniu strachu to zmien dentyste
jednak mysle ze mozesz isc do tedo dentysty chyba ze wczesniej slyszalas o nim zle opinie a na odwage spytaj sie w gabinecie kogos ile ten stomatolog takich zabiegow juz przeprowadzal. w koncu wiele osob mysi sie poddac wycinaniu ósemek
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.

http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Awatar użytkownika
InViolet
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: InViolet » 23 lis 2006, 16:54

no wlasnie mi go polecila moja ortodontka, mowila ze facet sie w tym specjalizuje to jest chirurgia szczekowo twarzowa... wiec chyba jest dobry.. ale i tak sie boje :(
madzix:)
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: madzix:) » 24 lis 2006, 18:17

Wiesz co do tego lekarza chodziła moja mama.On kiedyś przyjmował w LuxMedzie na pólnocnej z tego co sie nie myle i moja mama bardzo go chwaliła.
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
Awatar użytkownika
larena
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: larena » 24 lis 2006, 19:35

milusia_sweet pisze:no wlasnie mi go polecila moja ortodontka, mowila ze facet sie w tym specjalizuje to jest chirurgia szczekowo twarzowa...

skoro ortodontka Ci go polecila to głowa do góry
milusia_sweet pisze:ale i tak sie boje

rozumiem Twoj strach, to jest naturalne kazdy boi sie o swoje cialo a niektorzy wrecz panicznie
<przytul>
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,

Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.

http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Awatar użytkownika
artsex
Zaglądający
Zaglądający
Re: dr stom Zbigniew Rowiński zna ktos???

Postautor: artsex » 25 lis 2006, 00:56

milusia_sweet pisze:mam prośbe jesli ktos z Was zna tego Pana tzn mial z nim do czynienia bardzo prosze napiszcie.. bo czeka mnie wyrywanie ósemek chirurgicznie i syszalam ze on jest doscy dobry..zlezy mi na czasie wiec prosze podpowiedzcie cos bo bardzo sie boje tego zabiegu :(

no tez miałem wyrywano 8 chirurgicznie, i niestety trafiłem na rzeźników, znaczy 2 asystentki mnie katowały 30 min. , ale przeżyłem mimo ze znieczulenie poczułem po godzinie dopiero:) da się przeżyć tylko po zabiegu trochę dokucza. głowa do góry i powodzonka <browar>

Wróć do „Zdrowie i uroda”