w koncu ginekolog
Moderator: modTeam
w koncu ginekolog
w koncu od marca 2005 wybieram sie do ginekologa, w koncu zaczne cos dzialac w kierunku tej okropnej nadzerki. na razie raczej nie bedzie mnie badal poniewaz mam okres ale zobacze co to za ginekolog. jakie ma podejscie i jakia wiedze o nadzerce i co mi poleci i czy powie o wszystkich skutkach. mam nadzieje ze bedzie ook i sie na kolejny rok nie zraze jak ostatnio. jezeli bedzie ok to sie uowie na nastepna wizyte i cytologie. ehh jestem podekscytowana ale boje sie ze bvedzie krzyczal ze tak pozno cos z tym robie ;p. trzymajcie kciuki
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
-
- Weteran
mika pisze:na razie raczej nie bedzie mnie badal poniewaz mam okres ale zobacze co to za ginekolog.
Nie radze isc podczas miesiaczki. Bo moze chciec Cie mimo to zbadac (nawet powinien), a bedziesz sie czula masakrycznie skrepowana . Nie lepiej poczekac kilka dni i isc normalnie?
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
- Weteran
Sens jak sens, ale fakt, ze najlepiej isc w polowie cyklu. Wtedy najmniejsze prawdopodobienstwo, ze bedzie bolalo, a i lekarzowi latwiej badac.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
bylam mila pani, bardzo przyjemna. nie badala. powiedziala ze od nadzerki rak sie twozy bardzo pozno(z 20 lat). powiedziala tez dokladnie o wypalance. mowila ze nie ma czego sie bac (np blizzn) jezeli to jest nowczesny sprzet poniewaz ma bardzo dokladna regulacje i nastaias sie tyle aby nie zranic zywej tkanki. umowilam sie juz na badanie nastepne. bylam podczas miesiaczki poniewaz w koncu sie musialam zmusic. a tak to chociaz moglam porozmawiac spokojnie i sprawdzic czy jest jakas w pozadku.
[ Dodano: 2006-10-26, 17:19 ]
dzis bylam drugi raz. zbadala mnie, powiedziala ze to mala nadzerka ( w przeciwienstwioe do tego co mowil poprzedni ginekolog) i nie ma za bardzo co robic wypalanki. polecila mi leczenie plynem lub globulkami ale to sa drogie metody ale nie wplywaja szkodliwie. zrobilam odrazu cytologie ( cena 30 zl) wyniki za miesiac. i mam odrazu pytanie czy ktos leczyl sie płynem na nadzerke lub globulkami?? ile to kosztuje?
[ Dodano: 2006-10-26, 17:19 ]
dzis bylam drugi raz. zbadala mnie, powiedziala ze to mala nadzerka ( w przeciwienstwioe do tego co mowil poprzedni ginekolog) i nie ma za bardzo co robic wypalanki. polecila mi leczenie plynem lub globulkami ale to sa drogie metody ale nie wplywaja szkodliwie. zrobilam odrazu cytologie ( cena 30 zl) wyniki za miesiac. i mam odrazu pytanie czy ktos leczyl sie płynem na nadzerke lub globulkami?? ile to kosztuje?
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE