heh jest to dość dziwny problem i dosć niepokojący mnie,mianowice nie wiem czy mam sie obawiać problemów z erkecją,lecz na to wygląda mi:/ mam lat 17,moim głównym problemem jest dziwne zachowanie członka lecz tylko i wyłącznie przy stosowaniu prezerwatyw wszelakiego typu,po zbliżeniu lub nałożeniu ich członek po chwili poada ze wzwodu:/ czy to jest też może uczulenie poporstu członka na prezerwatywy???i nie mam sie czego bać??,w przeciwieństwie do innych wypowiedzi i informacji które czytałem nie mam jakiś dziwnych oznak na członku po których można stwierdzić że jest uczulony??jestem w ślepym zaółku,pomozcie mi gdyż się niecierpliwię i martwie dość bardzo:/ (jezeli chodzi o prezerwatywy jakich prubowałem już zastosować są to firmy durex lub unimil każda z nich była z latexu,albo ze środkiem nawilzajacy lub plemnikobujczym,w żadnym wypadku zwykła gumka(bo kurde nigdzie dostac nie moglem:/),wprawdzie wiele nawet i klasyczne nie działają lecz ani razu zwykłych pudrowanych nie prubowałem(czytałem że to dla alergików),czyzby one były mą nadzieją??)nie mam pojecia bladego co jest grane,pomocy..

so??