Brązowa wydzielina
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
mam pewien problem...znow:) otoz mi sie wydaje ze to normalne bo ja zawsze tak mam jak dostaje okres albo prawie zawsze ze najpierw plynie na brazowo a dopiero po poludniu albo wieczorem dostaje normalny okres na czerwono.i ostatnio moj facet mi powiedzial ze na brazowo to chyba niezbyt normalne i sama sie wystraszylam i stracilam poczucie pewnosci co do tego:) nie bralam jeszcze srodkow anty czy czegos podobnego.dawno temu hormony ale to do innych celow.teraz spoznial mi sie okres i byl dosc bolesny jak rzadko kiedy.brzuch napuchniety i to ostro i bardzo bolace piersi
a zatem poradzcie mi cos takiego laseczki czy ktoras z was tez tak ma ze zaczyna sie koloem braz a potem leci normalnie?

- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
- Weteran
To co znaczy. Jesli musze pisac dosadniej to sie dobraliscie chyba calkiem dobrzemoon co to ma znaczyc??
Kazdy partner przynajmniej powinien znac fizjologie swojej partnerki i vice wersa. Przynajmniej mowie jesli sie traktuje druga osobe powaznie...karolina1985 pisze:a to ze nie wie do konca to trudno nie kazdy musi
-
- Zaglądający
- Weteran
- Zaglądający
- Zaglądający
karolina1985 pisze:brzuch napuchniety i to ostro
ja zawsze tak mialam przy okresie... teraz nawet pomimo ze biore tabsy i ten okres nie juz taki "normalny" to przy krwawieniu brzuch mi puchnie....
a poza tym to normalne ze krew menstruacyjna jest koloru brazowo-czerwonego... na biologi sie kiedys o tym uczylam... a to ze u ciebie na poczatku jest bardziej brazowa a pozniej bardziej czerwona to na pewno jest normalne i wedlug mnie nie ma sie czym przejmowac
.....::DoN't Go WaStInG YoUr EmOtIoNs::.....
moon pisze:Kazdy partner przynajmniej powinien znac fizjologie swojej partnerki i vice wersa.
I o wiedzy chłopaka Karoliny Z. świadczy znajomośc koloru plamienia na poczatku pierwszego dnia cyklu. Boooomba.

Początki mogą mieć zabarwienie brązowe, o nic się nie martwcie.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- Black007_pl
- Uzależniony
moon pisze:Kazdy partner przynajmniej powinien znac fizjologie swojej partnerki i vice wersa. Przynajmniej mowie jesli sie traktuje druga osobe powaznie...
Moon, nie chwaląć, się, to miałem kilka dziewczyn i szczerze mówiąc nigdy do końca nie znałem każdej "fizjologii", bo każda miała co "innego" - bez skojażeń
Moim zdaniem, to dobrze, ze się chłopak martwi, znaczy, że mu zależy.
(Albo nie chce, żeby mu odpadł...)
Pozdro.
"I save all the bullets from ignorant minds
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
- ksiezycowka
- Weteran
Zawsze jest niezbedne minimum jakies.natasza pisze:o wiedzy chłopaka Karoliny Z. świadczy znajomośc koloru plamienia na poczatku pierwszego dnia cyklu. Boooomba.
[ Dodano: 2006-09-16, 21:10 ]
Soły prawie zawsze
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A dlugo z nimi byles?Naprawde dobrze je znales? Bo przez pol roku czy rok to ja sie nei dziwie ze nei znales. MOj tez pewnie wsyztskiego nie zna. Ale podstaowe rzeczy tak...Black007_pl pisze:Moon, nie chwaląć, się, to miałem kilka dziewczyn i szczerze mówiąc nigdy do końca nie znałem każdej "fizjologii"
- Little-insane
- Zaglądający
- Weteran