Jak z tym walczycie poza jakimiś tabletkami czy tabsami do rozpuszczania w wodzi i picia??
PS. Sorry jak temat był to proszę o linka i zamknięcie lub scalenie
Moderator: modTeam
Nostradamus pisze:wypłukuje magnes z organizmu
Nostradamus pisze:Jak z tym walczycie
lollirot pisze:mi nie wypłukuje. magnesu w organizmie nie posiadam. co najwyżej magnez
lollirot pisze:Objawami niedoboru magnezu mogą być: nagłe zawroty głowy, bolesne skurcze łydek, uczucie odrętwienia i mrowienia w kończynach, wzmożone wypadanie włosów, łamanie się paznokci, próchnica zębów, rozdrażnienie, lęki, trudności w koncentracji, zaburzenia snu, nocne poty, kołotanie serca, arytmia, bóle głowy, mdłości, biegunki, drganie jednej z powiek.
Nostradamus pisze:Z tego co wiem picie kawki co zapewne wielu z Nas się zdarza wypłukuje magnes z organizmu
Nostradamus pisze:Jak z tym walczycie poza jakimiś tabletkami czy tabsami do rozpuszczania w wodzi i picia??
),skoro prawie wcale nie pijam alkoholu( ja chce piiwwwkkoolollirot pisze:bolesne skurcze łydek, uczucie odrętwienia i mrowienia w kończynach, wzmożone wypadanie włosów,rozdrażnienie, lęki, trudności w koncentracji, zaburzenia snu,
_normalna_ pisze:zastanawiałam się nad wrzodami
Andrew pisze:parzona z gruntem - fuj!
Andrew pisze:rozpuszczalna - która tylko i wyłacznie ja pijam
parzona z gruntem - fuj!
czy ekspres - nie mam nic przeciwko
lollirot pisze:ale nie piję z błotkiem tylko parzę w takim zaparzaczyku, gdzie ono zostaje później
I dlatego nie trawie.U mnie w domku mowi sie, ze to muł. Najczesciej w kontekscie "no i znowu zaciagnelam mulu"
Maverick pisze:Czasem widze w sesji opis znajomej co sie w nim chwali ze 8 kaw wypila... Gdyby wypila 8 moich kaw to by sie cala trzesla, bolalby ja brzuch, mdliloby ja i nie moglaby sie na niczym skonsentrowac.
Maverick pisze:o takich "kawach" jak 3 w 1 w ogóle nie wspominam
c-f pisze:jak rano jestem nieprzytomna albo muszę się uczyć w nocy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 54 gości