jak pozbyć sie "dziurki"???
Moderator: modTeam
jak pozbyć sie "dziurki"???
mam dwie małe dziurki na twarzy... kiedyś gdy byłam mała i chorowałam na ospe przypadkowo zdrapałam dwa strupy... może nie wbija sie to strasznie w oczy ale przeszkadza... może ktoś wie jak je wypełnić lub zrobić cokolwiek żeby się ich pozbyć???
- ksiezycowka
- Weteran
Plastelina!
Migotka pisze:sluszalam kiedys o masci ktora sie smaruje blizny po operacjach, oparzeniach czy innych urazach i powoduje ona zanikanie blizny
Nie oszukujmy sie. Masci na rozstepy - owszem, ale nie blizny! Laser jest jedynym wyjsciem!
Ja tez mam taka "dziurke", ale cholera, w czym to przeszkadza? Masz na twarzy, ja tez... a widac Ci przez nia wlosy z tylu glowy albo "musk"?

[ Dodano: 2006-08-20, 13:51 ]
Czy tylko ja pomyslalem o innej "dziurce"?

-
- Bywalec
no wlasnie, te loreale i inne bazuja na produktach malo znanych, daja jedynie namiastke tego co powinno byc.
Co do kolagenu znajdziesz info tu: www.colway.net.pl
jak bedziesz kupowac to wez graphite, no chyba ze stac cie na platinum.
Nie bede go reklamowal, ale mama jest z tego zadowolona, a ja jak sie poparzylem - skora szybciej sie zagoila, i prawie sladu nie ma
Co do kolagenu znajdziesz info tu: www.colway.net.pl
jak bedziesz kupowac to wez graphite, no chyba ze stac cie na platinum.
Nie bede go reklamowal, ale mama jest z tego zadowolona, a ja jak sie poparzylem - skora szybciej sie zagoila, i prawie sladu nie ma
- pani_minister
- Administrator
Jak patrzę na tę stronę colwaya, zwłaszcza dział "Produkt", to od razu przypomina mi się artykuł z Wyborczej...
-
- Zaglądający