pomocy

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Sliwka
Zaglądający
Zaglądający
pomocy

Postautor: Sliwka » 10 sie 2006, 11:19

Wszystko zaczelo sie jakis miesiac temu.. Bylismy z moja dziewczyna na basenach na slowacji, noc spedzilismy na kempingu i nastepnego dnia kochalismy sie (Ona uzywa Evry). Woeczorem zauwazylem ze moj penis (dokladnie kawalek zoledzia) jest zaczerwieniony i swedzi, bylo tak jeszcze przez jakies kilka dni, w miejscu zaczerwienienia zaczela schodzis skora i po nastepnych kilku dniach wszystko sie jakby wyleczylo. Moja dziewczyne tez swedzialo i pieklo i tez po kilku dniach przeszlo. W tamtych dniach nie wspolzylismy ze soba. Gdy jednak zaczelismy sie kochac wszystko jakby powraca, mi znowu zaczyna schodzis skora, czasem cos zapiecze itp
co to moze byc??
czy jesli to konieczne, to zamiast do urologa mozemy isc razem do ginekologa??
'

z gory dzieki!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 sie 2006, 14:50

Sliwka, grzybek.

Tez tak mam. Mialam stan zapalny straszny, mojego lekarza nei bylo poszlam do innej babki zapisala leki wybralam nawet 2 dni dluzej niz mowila. I pomoglo. Nie swedzialo, nie pieklo. A po tygodniu przy sexie wszystko mnie koszmarnie pieklo. Poszlam znow do lekarza i dowiedzialam sie ze nadal to stan zapalny jest, wszystko czerwone. Bo on zostal jakby zaleczony ale nie wyleczony.
Chodzi mi generlanie o to, ze to moze sie "ukrwac". Z pewnoscia zdrowii nie jestescie i wymagacie lekarza i leków.
Alchemia

Postautor: Alchemia » 15 sie 2006, 22:24

a czy czasem nie za dlugo sie bzykaliscie ? :? <diabel>

Wróć do „Zdrowie i uroda”