wywolanie miesiaczki!!!
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
witam! ostatnio bardzo spoznia mi sie miesiaczka w wyniku stresu! obawialam sie ciazy ale 10 dni po terminie spodziewanej miesiaczki zrobilam test i wyszedl negatywnie!wiec raczej nie jestem w ciazy!od dwoch dni bardzo bola mnie piersi, brzuch i krzyze...a miesiaczka nie wystepuje! nie wiem co mam zrobic! czy to jest zespol napiecia przedmiesiaczkowego?znacie jakies sposoby na wywolanie miesiaczki? spoznia mi sie juz 12 dzien!
life is brutal...
- zagubiona_wenus
- Pasjonat
femme fatale, 12 dni to juz bardzo duże opóźnienie:> nie wiem nawet czy można to jeszcze w tych kategoriach rozpatrywać....
idź do lekarza, on przepisze Ci pigułki na przyśpieszenie miesiączki... ja innego sposobu nie znam.
idź do lekarza, on przepisze Ci pigułki na przyśpieszenie miesiączki... ja innego sposobu nie znam.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Spoznia Ci sie bo
- stres
- obawa przed ciaza(dalej sie napedzasz sama)
- zmiana pogody
- moze diety/wysilku fizycznego
Spoko mojej kiedys sie spoznil 12 dni zrobila 2 testy i ja jej nie b ylem w stanie przetlumaczyc ze wszystko jest ok, mialem wspaniale wakacje a ona sie stresowala
Nic Ci nie jest, test by wykazal.
- stres
- obawa przed ciaza(dalej sie napedzasz sama)
- zmiana pogody
- moze diety/wysilku fizycznego
Spoko mojej kiedys sie spoznil 12 dni zrobila 2 testy i ja jej nie b ylem w stanie przetlumaczyc ze wszystko jest ok, mialem wspaniale wakacje a ona sie stresowala
Nic Ci nie jest, test by wykazal.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
-
- Zaglądający
U mnie 7 dni się spóźnia, za pare dni zrobię drugi test, zresztą pisałam to we wcześniejszym temacie, mam nadzieję że u mnie tak samo się zakończy jak u ciebie
http://skocz.com/Katalog/ - klikajcie, pomóżmy potrzebującym
mojej kobietce spoznia sie juz 4 miesiac
a wciazy nie jest??? bo chodzi do lekarza??? wiec nie mam pojecia o co biega... twierdzi ze tak ma byc i "cierpliwosci kochanie - wkrotce sie pojawi"... wiem ze wlasnie bierze jakies tabletki 

"...życie jest jedną wielką imprezą... zrób wszystko aby nie być na niej kelnerem..."
To musi coś być nie tak, ja miałam wcześniej zanik miesiączkowania co groziło tym że nie będe mogła mieć nigdy dzieci, musiałam zmienić dietę i brać witaminki, magnez i cynk, i to tak jakby pomogło.
ostatnio byłam tydzień na domkach i ciągłe imprezy i zapomniałam wziąść tam witamin i może to nawraca, ale niewiem, bo mam się czego obawiać tym że mogę być w ciąży, niewiem zobaczymy...!
ostatnio byłam tydzień na domkach i ciągłe imprezy i zapomniałam wziąść tam witamin i może to nawraca, ale niewiem, bo mam się czego obawiać tym że mogę być w ciąży, niewiem zobaczymy...!
http://skocz.com/Katalog/ - klikajcie, pomóżmy potrzebującym