"Co ja powiem, gdy wyladujesz w szpitalu?" Jakos tak to bylo <zawstydzony>
Z gory dzieki za odpowiedzi na temat
Moderator: modTeam
przelotem pisze:Wiec prosto z mostu, czy krew menstruacyjna w zoladku moze zaszkodzic? Jest to dla mnie dosc istotne, a w zasadzie dla mojej dziewczyny.
Tez se wyobraziłam kobiete z kranikiem i jego ze szklanka <boje_sie> A na samym poiczatku myslalam ze kobieta pisze i zamist jej sciec to do zoladka poszlo <boje_sie>runeko pisze:A w jaki sposob on a sie tam dostala?
Ta...Jakby to nie bylo rzecza normalna...Sky pisze:krew menstruacyjna w zoladku??!!! bleeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moon pisze:Tak sex oralny jest rzecza normalna
TedBundy pisze:ale nie podczas okresu
runeko pisze:Uprawiac seks podczas okresu to jedno- bo masz prezerwatywy, reczniki czy cokolwiek, zeby sie nie ubrudzic ale lizac to?
TedBundy pisze:raz, że zmak krwi jest ohydny
runeko pisze:Smak krwi ohydny nie jest ale tej menstruacyjnej w polaczeniu z innymi czynnikami podejrzewam, ze owszem.
TedBundy pisze:ale nie podczas okresu
Jakby sami nie uprawiali orala podczas okresulady.26 pisze:administratorzy chyba sie zurlopowali lub zwątpili we wszystko czytajac niektóre wypowiedzi i robi sie syf na tym forum.
Ta...chce sie czlek kochac, ale nie bo mam niehigieniczny okres. Nie widze powodu zeby trzymac sie dzielnie i nie pobawic w tym czasie. Niepojete to dla mnie jak mzona sie tak sztucznie wstryzmywac.TedBundy pisze:jak by parę dni robiło różnicę
Nie nawet nie taki straszny. Taki stalowy posmak maruneko pisze:Smak krwi ohydny nie jest ale tej menstruacyjnej w polaczeniu z innymi czynnikami podejrzewam, ze owszem.
bo?
moon pisze:Taki stalowy posmak ma
TedBundy pisze:bo nie mam ochoty (...) moja nie wyraża chęci w tym kierunku
moon pisze:Tak sex oralny jest rzecza normalna.
runeko pisze:Smak krwi ohydny nie jest ale tej menstruacyjnej w polaczeniu z innymi czynnikami podejrzewam, ze owszem.
A nazywane jest to wampiryzmem seksualnym i widnieje na zarowno europejskiej jak i amerykanskiej liscie zaburzen seksualnych.betusia pisze:A jak ktoś ma kanibalskie skłonności to może wyssać krew nie tylko mensturacyjną, ale może na przykład zrobić partnerowi dziure w głowie czy gdzie mu się podoba i też wyssać...
Ale ja sadze, ze my mowimy o mniej skrajnych przypadkach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 212 gości