Wczesniejszy okres dlaczego
Moderator: modTeam
Wczesniejszy okres dlaczego
Moja dziewczyna miala 10 dni temu okres i mowi ze teraz na dniach bedzie znowu miec. Ostatnio brala tabletki przepisane przez ginekologa na regularny okres. Nie wspolzylismy w tym miesiacu ale masturbowalismy sie. Prosze o wyjasnienie dlaczego tak jest ze ma jeden po drugim okres. Rowniez czy nie jest w ewentualnej ciazy.
pablo_ns pisze:Moja dziewczyna miala 10 dni temu okres i mowi ze teraz na dniach bedzie znowu miec
nie mozliwe, jezeli bierze tabletki to okresu nie dostanie po 10 dniach tylko po jakis dudziesty paru....
pablo_ns pisze:Nie wspolzylismy w tym miesiacu ale masturbowalismy sie
nie ma to wplywu na czestotliwosc okresu
nie wiem dlaczego tak jest.....chyba ze bierze jakis inny tablety niz anty na wyregulowanie okresu....albo Cie sciemnia po prostu......w ciazy nie jest skoro tego nie robiliscie bio niby jak??pablo_ns pisze:Prosze o wyjasnienie dlaczego tak jest ze ma jeden po drugim okres. Rowniez czy nie jest w ewentualnej ciazy.
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
pablo_ns pisze:Boje sie ze przez masturbacje moglo dojsc do ciazy ale jestem powien na 95 proc ze nie.
taa, wiesz z moich doświadczeń winika, ze przez sam onanizm jeszcze nikt w ciąże nie zaszedł. Zalezy tylko co Wy przy tym robiliscie
JAK ONA MOZE BYC W CIEZY, JAK MA MIEC OKRES

Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
pablo_ns pisze:wiec czemu ten wczesniejszy okres bo ja juz nie wiem
Wiesz, ja za bardzo na okresach u kobiet sie nie znam, bo też skad
Ale jakoś mało prawdopodobne wydaje mi sie, zeby miec okres po 10 dniach. Wynika to nawet z samego funkcjonowania organizmu kobiety...
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
PISZE TERAZ O SOBIE, NIE JESTEM LEKARZEM, NIE JEST TO PORADA ale....
ja i kilka moich znajomych co roku kiedy robia się upały mamy problemy z okresem, ja zazwyczaj dostaje po 12-15 dniach od ostatniego, jedna moja znajoma w upalne lato przez 3 miesiące nie dostaje w ogóle. Od razu uprzedzam, że do lekarza chodziłyśmy wszystkie i nic nam nie jest. Natomiast nigdy taka sytuacja nie zdarzyła się żadnej mojej znajomej, która przyjmowała tabletki anty
Jedyne co mogę poradzić to wizyta u lekarza, lepiej dmuchac na zimne, sama pamiętam na początku moje steresy i gryzienie palców bo bałam się, ze coś jest nie tak i jest to jakiś zwiastun poważnej choroby <boje_sie>
ja i kilka moich znajomych co roku kiedy robia się upały mamy problemy z okresem, ja zazwyczaj dostaje po 12-15 dniach od ostatniego, jedna moja znajoma w upalne lato przez 3 miesiące nie dostaje w ogóle. Od razu uprzedzam, że do lekarza chodziłyśmy wszystkie i nic nam nie jest. Natomiast nigdy taka sytuacja nie zdarzyła się żadnej mojej znajomej, która przyjmowała tabletki anty
Jedyne co mogę poradzić to wizyta u lekarza, lepiej dmuchac na zimne, sama pamiętam na początku moje steresy i gryzienie palców bo bałam się, ze coś jest nie tak i jest to jakiś zwiastun poważnej choroby <boje_sie>
casaa pisze:mowi ale jeszcze nie dostala
Właśnie- samopoczucie rzecz względna... może ma po prostu grypę żołądkową?
Ale jedno muszę przyznać... nic tak nie uspokaja faceta, jak regularny okres... moje kochanie przestało nawet się przejmować, ode mnie wie, kiedy dostanie
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran