Ginekomastia
Moderator: modTeam
Ginekomastia
Mam chyba ginekomastie lekka. Od dzieciaka, od 13 roku zycia. I nie moge sie teog pozbyc, mimo, ze cwicze... Ktos wie jak mozna to usunac bez potrzeby ciecia cyckow? 
Lol- Ty i ginekomastia?
Po tych wszystkich fotach, które wklejałeś...
ech... może masz wrażliwe piersi (jak jakieś 80% facetów) ale co z tego? Ciesz się tym a nie martw
Naucz swoje kochanie pieszczenia Twoich sutków i czerp z tego przyjemność.
Jeżeli aż tak Tobie przeszkadza fakt posiadania, niepotrzebnych z ewolucyjnego punktu widzenia, przydatków, to jedyną drogą ich pozbycia się jest niestety chirurgia.
Ja tam swoje "cycuchy" chwalę... jak moje kochanie je pieści, to jestem w 7-mym niebie. I nikt mi nie będzie jakąś ginekomastią psuć zabawy...
...ginekomastia zachodzi w sytuacji, gdy facetowi całkiem poważnie rosną piersi... i to takie "całkiem serio"... jak pozostają wrażliwe sutki i gruczoł wokół nich, to nic tylko się cieszyć, bo część facetów nigdy nie zazna przyjemności, jakie nam są dane
Po tych wszystkich fotach, które wklejałeś...
ech... może masz wrażliwe piersi (jak jakieś 80% facetów) ale co z tego? Ciesz się tym a nie martw

Naucz swoje kochanie pieszczenia Twoich sutków i czerp z tego przyjemność.
Jeżeli aż tak Tobie przeszkadza fakt posiadania, niepotrzebnych z ewolucyjnego punktu widzenia, przydatków, to jedyną drogą ich pozbycia się jest niestety chirurgia.
Ja tam swoje "cycuchy" chwalę... jak moje kochanie je pieści, to jestem w 7-mym niebie. I nikt mi nie będzie jakąś ginekomastią psuć zabawy...
...ginekomastia zachodzi w sytuacji, gdy facetowi całkiem poważnie rosną piersi... i to takie "całkiem serio"... jak pozostają wrażliwe sutki i gruczoł wokół nich, to nic tylko się cieszyć, bo część facetów nigdy nie zazna przyjemności, jakie nam są dane
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Jesli juz to raczej lipomastia nie ginekomastia, ale lipo to powinna zniknac gdzies w wieku 17-18 lat, jak juz hormony sie poprawnie ureguluja i z okresem dojrzewania to powinno minac. Moze u Ciebie jakos pozniej sie to wszystko "uklada". Nie wspomagales sie czasem jakimis adndrogenikami ?
bo ten syf to nawet od 100 tab. metki kozna zlapac.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.