Ginekomastia

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Ginekomastia

Postautor: Haro » 24 cze 2006, 23:53

Mam chyba ginekomastie lekka. Od dzieciaka, od 13 roku zycia. I nie moge sie teog pozbyc, mimo, ze cwicze... Ktos wie jak mozna to usunac bez potrzeby ciecia cyckow? :/
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 25 cze 2006, 02:10

Lol- Ty i ginekomastia?

Po tych wszystkich fotach, które wklejałeś...

ech... może masz wrażliwe piersi (jak jakieś 80% facetów) ale co z tego? Ciesz się tym a nie martw <banan>
Naucz swoje kochanie pieszczenia Twoich sutków i czerp z tego przyjemność.
Jeżeli aż tak Tobie przeszkadza fakt posiadania, niepotrzebnych z ewolucyjnego punktu widzenia, przydatków, to jedyną drogą ich pozbycia się jest niestety chirurgia.

Ja tam swoje "cycuchy" chwalę... jak moje kochanie je pieści, to jestem w 7-mym niebie. I nikt mi nie będzie jakąś ginekomastią psuć zabawy...

...ginekomastia zachodzi w sytuacji, gdy facetowi całkiem poważnie rosną piersi... i to takie "całkiem serio"... jak pozostają wrażliwe sutki i gruczoł wokół nich, to nic tylko się cieszyć, bo część facetów nigdy nie zazna przyjemności, jakie nam są dane :)
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 02:40

Tu chodzi o nadmiar tluszczu w okolicach sutkow oraz dosc spore ich rozmiary :/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 28 cze 2006, 16:13

Jesli juz to raczej lipomastia nie ginekomastia, ale lipo to powinna zniknac gdzies w wieku 17-18 lat, jak juz hormony sie poprawnie ureguluja i z okresem dojrzewania to powinno minac. Moze u Ciebie jakos pozniej sie to wszystko "uklada". Nie wspomagales sie czasem jakimis adndrogenikami ? :> bo ten syf to nawet od 100 tab. metki kozna zlapac.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.

Wróć do „Zdrowie i uroda”