Żyły na rękach
Moderator: modTeam
Żyły na rękach
Domyślam sie że to przez zbyt duża dawke ćwiczeń...troche chamsko to wyglada jak sie ich pozbyć ? niby nie jst ich dużo ale są...i to tak dziwnie najbardziej są widoczne rano
- ksiezycowka
- Weteran
podobno od częstej masturbacji, ale polemizowałbym z tą teorią
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy, chyba za dużo przebywasz na onanizm.pl....
Takie wystające żyły na rękach - to na pewno jest powód do niepokoju i najlepiej udać się do lekarza - bo z żyłami nie ma żartów.
Żylaki kończyn górnych nie występują często, ale podobnie jak i dolnych oprócz stosowania specjalnych maści na żylaki leczy się też operacyjnie.
W Zespóole chorób Klippel-Trenaunaya występują takie żyły wystające na rękach.
Okropne są takie żyły. Mam koleżankę która ma żylaki na nóżkach i niestety nie chodzi już w spódniczkach... Nogi zgrabne - a tu takie żyły...
A ręce - to jeszcze gorzej, bo przecież w lato w swetrze nie będziesz chodził...
A na pewno takie duże żyły przyjemnych doznań estetycznych nie wzbudzają...
Polecam kupić maść od żylaków i smarować... może pomoże.
Takie wystające żyły na rękach - to na pewno jest powód do niepokoju i najlepiej udać się do lekarza - bo z żyłami nie ma żartów.
Żylaki kończyn górnych nie występują często, ale podobnie jak i dolnych oprócz stosowania specjalnych maści na żylaki leczy się też operacyjnie.
Okropne są takie żyły. Mam koleżankę która ma żylaki na nóżkach i niestety nie chodzi już w spódniczkach... Nogi zgrabne - a tu takie żyły...
A ręce - to jeszcze gorzej, bo przecież w lato w swetrze nie będziesz chodził...
A na pewno takie duże żyły przyjemnych doznań estetycznych nie wzbudzają...
Polecam kupić maść od żylaków i smarować... może pomoże.
Kazdy problem ma rozwiazanie.
A jesli nie ma rozwiazania to nie ma problemu
- ksiezycowka
- Weteran
Yasmine - to pewnie nie jest miłe dla autora tematu, że nazywasz jego problem obrzydliwym...
To zyłe pod okiem mam smarowac mascia na zylaki?
Chyba betusiu mowisz o czyms innym
Pod okiem to smaruj jakimś specyfikiem pod oczy - to delikatne miejsce więc trzeba specjalnie traktować...
Maść przeciw żylakom zalecam autorowi tematu. Powinna pomóc jeśli te żyły nie są jeszcze gigantyczne.
A swoją drogą zgadzam sie z przedmówczynią - że takie skutki ma nadmierna aktywność fizyczna...
Mi też żyły jak u moon na stopach się uwidaczniają jak nadrobię jednego dnia dziesiątki kilometrów... ale potem moczę je długo w misce i im przechodzi.
Kończyny są jednak delikatniejsze - więc nie można ich tak forsować.
Swoją drogą ładnie jak chłopak ma ładnie umięścione ciało - ale niektórym to chyba rzeczywiście szajba odbija na lato... Mi się napakowani koleśnie nie podobają w ogóle.. Może myślą, że jak będą napakowani to im rozumu przybędzie...Yasmine pisze:Widzialam wczoraj w sklepie takiego srednio wypakowanego kolesia
Kazdy problem ma rozwiazanie.
O co CI chodzi? O wystajace żyly?Widoczne zyly?Jak tak to gdzie?
1 topic 2 zalezy co masz na mysli 3 ad2 4 topic
tu nie chodzi o to że to są tak wystajace żyly że aż fioletowe...po prostu troche je widać...troche ale jednak mnie to wkurza. Zwarzając na to że nie jestem specjalnie napakowany a wrecz przeciwnie chudzinka jestem to mnie to dziwi...
-
- Pasjonat
To wcale nie musi być przez ćwiczenia. Mi żyły na rękach pokazują się po jakimś wysiłku fizycznym, bądź podczas wyższych temperatur, np. takich jak w ostatnich dniach na dworze.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2006, 22:47 przez Tyrese, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
- Bywalec
makrox pisze:Domyślam sie że to przez zbyt duża dawke ćwiczeń...troche chamsko to wyglada jak sie ich pozbyć ? niby nie jst ich dużo ale są...i to tak dziwnie najbardziej są widoczne rano
pompa po treningu, to tak jak odpoczynek po dziennej tułaczce w górach, a co dopiero bez treningu
"Dodajecie tylko soli moim raną... mój świat, mój triumf... wszystko odeszło..."
- ksiezycowka
- Weteran
ja to mam takie ze tylko sobie w zyle dawac bo az kusi...glownie od cwiczenia ale jak sie czlowiek od dziecinstwa katuje to nie ma sie czemu dziwic...mi tam sie moje zylki podobaja i wcale nie przeszkadzaja...podobno nawet niektorym dziewczyna sie podobaja ale rozne so gusta.Oczywiscie jakbym mogl nie miec to bym sie ich z checia pozbyl a tak to musze to zaakceptowac...na starosc jak sflaczeje to bedzie jeszcze gorzej wygladalo wiec sie ciesze póki cialko mam w miare jedrne
- Sir Charles
- Weteran
Nie wiem od czego to... ogolnie chyba nie od samych ciezarkow. No chyba ze non stop cwiczysz miesnie za nadgarstkami albo duzo chwytasz codziennie non stop tak jakbys chcial wkrecac cos srubokretem:) itp. Ale to raczej nie to. Mi ostatnio tez wybilo zyly na rekach glownie na dloniach ale misie to bardzo podoba jakos tak fajnie wyglada:> jeszcze by moglo
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
-
- Bywalec
ej, bez przesady, nie strasz chłopaka jakimiś dziwnymi zespołami - niektórzy już tak mają, że mają duże żyły, na rękach żylaki mu się raczej nie zrobią chyba, że zacznie na nich chodzić i stać... Za to łatwiej mu będzie założyć wenflon i wszystkie uczennice szkół pielęgniarskich bedą chciały mu robić zastrzyki
I.
Sir Charles pisze:Ale mi się to podoba, a do tej pory nawet myślałem, że kobietom też, dlatego wcięła mnie wypowiedź Yas ->
Charlie, bo ja akurat dzien wczesniej widzialam takiego faceta z przesadnie wystajacymi zylami, ktory byl wypakowany.I akurat wychodzil ze sklepu obladowany siatkami i te zyly mu tak nabrzmialy . I tak mi sie skojarzylo. Takie pseudo - kulturystyczne byly .
[ Dodano: 2006-06-17, 20:55 ]
TakiSamotny pisze:Wystające zyły to typowy "problem" ludzi chodzących na siłowie
no w koncu ktos