- do pań:
a moze wiecie jak sobie uszyc taki? W burdzie to tego raczej nie znajde
Moderator: modTeam
Madzia pisze:moj biust sprawiał ze kazdy rozmiar 38 był mi powyzej pępka a jakieś 40 czy wieksze były za szerokie.
złotooka kotka pisze:Madzia, moglabys pokazac zdjecie?
Bo bardzo jestem zainteresowana jak taki, co mozna albo wysciowo, albo jako bielizne nosic wyglada
Asfaloth pisze:szylas? No to moze masz wzor?:P
Madzia pisze: co do zdjęcia, to po pierwsze nie dam siebie w niego ubraną(jakieś kompleksy mam czy coś:):) ) a jak dam tylko jego zdjecie to nie bedzie efektu. Poza tym wszystkie zdjecia są za duże zeby je tu na forum wstawić.
Madzia pisze:Nosze go do spódnic długich czy którótkich, jest czasny wiec pasuje do wszystkiego.
złotooka kotka pisze:albo taki do sukni "balowej" zakladanej na jakies studnowki, wesela.
Yasmine pisze:Gorsety. Nigdy wiecej. W cyckach wszystkie za male, w talli szerokie, beznadzieja.
Kubek pisze:gorset... XIX wieczna machina do przemieniania kobiet w osy.
Chyba raczej dla zwolenników S/M dziś niźli do korekty jakichś drobnych wad... nam naprawdę rzadko przeszkodzi lekki brzuszek i tak kobiety są piękne.
pani_minister pisze:podkreśla tam gdzie ma podreślać, wyszczupla do talii osy itp.
No bo one nosiły je intensywnie, a tu nikt o jakims dzien w dzien chyba nie mowiTakiSamotny pisze:Warto dodać że intensywne noszenie gorsetów przez panie z dawnych czasów miało bardzo nie korzystne skutki zdrowotne - Stały ucisk na organy wewnętrze (płuca, wątrobe, nerki) prowadził do ich przesunięcia, zniekształcenia
Co panowie myślicie o gorsetach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości