Pytanie dotyczace łożyska podczas ciąży

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

milobero
Początkujący
Początkujący
Pytanie dotyczace łożyska podczas ciąży

Postautor: milobero » 08 cze 2006, 21:50

Witam serdecznie.

Dzisiaj bylem z moja wybranka u ginekologa i wykonal badanie USG. Wyniki oczywisicie otrzymalismy ale dreczy mnie jeden punkt... Jest cos takiego jak rozwinięcie łożyska, w tym badaniu wynik byl 0 (wybranka jest w 17 no prawie 18 tygodniu ciąży) Nie wiem teraz co to ma oznaczac, moze w ogóle to badanie nie bylo wykonane lub cos jest faktycznie niedobrze z naszym malenstwem. Moze jakas mama lub doswiadczony i uczony tata moze mi cos podpowiedziec??

Z gory dzieki za wszelkie informacje
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 09 cze 2006, 13:42

Ja Ci nie odpowiem, bo w ciązy nigdy nie byłam, ale łożysko rozwija sie w 4 miesiącu ciązy (tak w ksiązkach piszą) więc Twoja wybranka powinna je juz chyba mieć. Ale myśle że gdyby było niedobrze to cos by wam powiedzieli.
No i mamy nowego forumowicza z dzidziusiem:):)
milobero
Początkujący
Początkujący
Postautor: milobero » 09 cze 2006, 14:51

Madzia nawet nie wiesz jakie to cudne uczucie. po prostu swiat jest z taka perspektywa cudowniejszy. Czlowiek jak pomysli sobie ze juz niebawem bedzie mala dzidzia to szaleje... 8) 8) 8)

Wróć do „Zdrowie i uroda”