beta karoten....rygevidon....solarium
Moderator: modTeam
- marzata1986
- Entuzjasta
Hej ,
Mam pytanie czemu w czasie brania tabletek anty nie mozna korzystac z solarium??
I 2 pytanie czy branie beta karotenu przyspieszy opalenie w solarium czy wrecz odwrotnie?
Mam pytanie czemu w czasie brania tabletek anty nie mozna korzystac z solarium??
I 2 pytanie czy branie beta karotenu przyspieszy opalenie w solarium czy wrecz odwrotnie?
- Sylwunia24
- Entuzjasta
amelka pisze:ja w czasie brania tabletek korzystam z solarium i wszystko jest ok.
Podobno plamy te wychodzą na ciele dopiero wtedy gdy przestaje sie korzystac z solarium.
http://www.wizaz.pl/forum/archive/index ... 35849.html
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
- Entuzjasta
Oczywiscie macie racje.
To ja cos zle sluchalem jak mi kolezanka robila o tym wyklad (studiuje biologie)
A ja zamiast uwaznie sluchac to ...
Tak to jest jak ktos sie wypowiada na tematy o ktorych nie do konca ma pojecie lub gdzies tam uslyszal jakies szczatki informacji
<browar>
A na przyszlosc obiecuje ze bede uwazniej sluchal kumpeli gdy opowiada o tych niesamowitych
sprawach w sposob wyjatkowo naukowy
Oczywiscie macie racje.
To ja cos zle sluchalem jak mi kolezanka robila o tym wyklad (studiuje biologie)

A ja zamiast uwaznie sluchac to ...

Tak to jest jak ktos sie wypowiada na tematy o ktorych nie do konca ma pojecie lub gdzies tam uslyszal jakies szczatki informacji
<browar>
A na przyszlosc obiecuje ze bede uwazniej sluchal kumpeli gdy opowiada o tych niesamowitych
sprawach w sposob wyjatkowo naukowy