trwale prostowanie wlosow

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Lula
Zaglądający
Zaglądający
trwale prostowanie wlosow

Postautor: Lula » 04 maja 2006, 12:52

Macie jakies doswiadczenia z tym zwiazane? Pani fryzjerka wyjasnila ze sa dwie metody...wyprostowanie juz na zawsze chocby nie wiem co, potem tylko systematyczne prostowanie odrostow...koszt 800 zl...i kazdorazowe prostowanie odrostow tez 800 zl. Zdecydowanie, mnie nie stac <foch> i tzw. prostowanie do pierwszego sciecia, 180zl. Do pierwszego sciecia <hmm> jak beda proste i nie bedziecie irytujacych odwijajacych sie koncowek to scinac nie bede, wiec efekt jak za 800 zl :>
Czy to prostowanie dziala na kazde wlosy, i jak pani fryzjerka twierdzi nie wymagaja one potem zadnego modelowania...wysusze i juz proste...jakies wydaje mi sie to malo realne <chory> zawsze marzylam o idealnie prostych wlosach :)
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 04 maja 2006, 15:41

Ee... zawsze mozna wykorzystac taki wynalazek jak prostownica.
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 04 maja 2006, 15:43

Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 04 maja 2006, 22:37

Asiula gdzies pisala ze placila 500zl. Jak tu wpadnie pewnie sie wypowie.
Ja tez jakos wole prostownice :)
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 05 maja 2006, 16:47

ja prostowalam :P jak chcesz zobaczyc roznice to przesledz caly temat "pokaz swoja twarz" :D zaplacilam 500 zl,a za odrosty sie placi 100. ale teraz mi sie marza loczki :(
aaa prostowalam w salonie loreala w gliwicach wiec nie byle gdzie ;p
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Lula
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Lula » 06 maja 2006, 00:03

Chyba sprobuje, lubie siebie w prostych wlosach a codzienne stosowanie prostownicy jest uciazliwe. Jedynie zniszczenie wlosow mnie powstrzymuje przed trwalym prostowaniem, Asiula jak z kondycja Twoich po tym zabiegu, nie wylysialas ? ;) Oczywiscie oddam sie w dobre rece, salon Expander lub Jean Louis David w Krakowie, raczej Expander tam pracuja taaacy fajni fryzjerzy <aniolek>
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 07 maja 2006, 15:40

Lula pisze:Jean Louis David
o ja wlasnie w tym w gliwicach ;P wloski sa sliczne i wcale nie zniszczone :) a efekt dokladnie taki jaki chcialam osiagnac ;P
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?

Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*

Wróć do „Zdrowie i uroda”