meszek pod nosem
Moderator: modTeam
meszek pod nosem
co mogę zrobić by go troche wybielić??
znacie maze jakieś preparaty?
znacie maze jakieś preparaty?
zetka pisze:niewyobarazan sie całowac z moim facetem z odrostami kujek pod nosem:)
Ale wlasnie o to chodzi, ze po depilacji DOBRYM kremem (np. Sally Hansen) NIE MA klujek. Odrastaja miekkie. I odrastaja slabsze, ciensze i rzadsze. Wierz mi na slowo, uzywam. A wybielac nie ma co bo pod odpowiednim katem i tak je widac
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
A dlaczego Wy zajmujecie sie skutkami, a nie przyczynami? I co, do konca zycia martwic sie o jakies wloski na twarzy? Brrrrry.... Polecam jakiegos endokrynologa najpierw. A potem pomyslec o depilacji, jesli on nie pomoze, najlepiej laserowej, albo tej nowej, jakims swiatlem robionej czy cos takiego...
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Ja depilacji nie stosowałam, jedynie "wybielanie"
Jeśli chodzi o Warszawę to myślę, że w każdym większym sklepie kosmetycznym można to dostać, ale nie tylko, bo nawet w pawilonie 3x4 m kwadratowe to się znajdzie. Dokładnie nie powiem, bo osobiście nigdy nie kupowałam (mam od tego siostrę
).
Dodam, że rozjaśnianie trzeba powtarzać co jakieś 3 tygodnie.
Dodam, że rozjaśnianie trzeba powtarzać co jakieś 3 tygodnie.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
u mnie to sprawa meszku:) jestem brunetką i go po prostu ciut widac:) endykronolog nic nie pomoże tak ma większoś osób w mojej rodzinie:)
nadal intryguje mnie ta depliacja co ile trzeba powtarzac? i czyodrastaja w jaśniejszym kolorze?
preparatu na rozjaśnianie nie znalazłam a mieszkam w dość konsumbcyjnej dzielnicy;) bede próbować;)
nadal intryguje mnie ta depliacja co ile trzeba powtarzac? i czyodrastaja w jaśniejszym kolorze?
preparatu na rozjaśnianie nie znalazłam a mieszkam w dość konsumbcyjnej dzielnicy;) bede próbować;)
- ksiezycowka
- Weteran
zetka pisze:nadal intryguje mnie ta depliacja co ile trzeba powtarzac?
Co 3 tygodnie, jak dla mnie. Chociaz przez pierwsze dwa miesiace bylo co dwa tygodnie.
zetka pisze: czyodrastaja w jaśniejszym kolorze?
Owszem, rzadsze itp. Patrz wyzej bo juz to wszystko opisalam
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:Ja tam pesetka tylko brwi robie ale to... nie boli...
No ale gdzie sa brwi a gdzie skora nad wargami. Toz to dwa rozniace sie wrazliwoscia miejsca. I to bardzo.
A ze za darmo...to juz lepiej wydac raz na pol roku na ten preparat te 30 zl czy moze i mniej jak jakiejs slabszej firmy i miec z glowy

Pegaz pisze:później nieufnie przyglądam się czy tam coś którejś nie wyrasta w nieodpowiednim miejscu
Wiekszosci wyrasta wiec keep looking
**LINKA** pisze:na ile wystarcza depilacja woskiem
Tydzien, dwa, zalezy jakiej masz grubosci itp itd
- aniulka102
- Entuzjasta
ja mam veet, kosztują 15 zl, za czesto ich nie uzywam, pachną eukaliptusowo czy tam mietowo (nie wiem dokladnie) ale nie sa zbyt rewelacyjne, ich wadą jest to ze wloski muszą miec min 2mm dlugosci (jak dla mnie to straszne jest takie dlugie np na nogach wyhodowac hehehe). Z wloskami na twarzy i nogach - wosk i peseta pierwsze 3 razy bolą a pozniej juz mniej, przyzwyczajamy sie (gdzies czytalam i sprawdzilam na sobie)**LINKA** pisze:A jakie są najlepsze plastry? Do jakich macie zaufanie??