Jak przekonać dziewczyne że ma piękny biust?
Moderator: modTeam
Jak przekonać dziewczyne że ma piękny biust?
Moja dziewczynka ma naprawde świetny biust nie za duży nie za mały...po prostu w sam raz niestety ona nie ma takiego samego zdania jak ja i czesto narzeka...mówie jej ciagle ze nie widzialem cudowniejszych cycuszków a ta dalej swoje...
Co zrobic żeby zrozumiała że nie ma racji??
Jak jej to skutecznie wpoić do głowy??
Co zrobic żeby zrozumiała że nie ma racji??
Jak jej to skutecznie wpoić do głowy??
-
- Początkujący
Jesli mówisz jej, że ma piekne cycuszki, to zle. Cycuszkli pewnie jej się kojarzą z czymś małym, a może właśnie taki ma mały kompleks.
Kobieta potrzebuje komplementów i dziwią mnie wypowiedzi, które są u góry. Skoro Ci sie faktycznie podobają, to pokaż to, mów o nich, dotykaj. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku, czyli naturalnie.
Kobieta potrzebuje komplementów i dziwią mnie wypowiedzi, które są u góry. Skoro Ci sie faktycznie podobają, to pokaż to, mów o nich, dotykaj. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku, czyli naturalnie.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
makrox pisze:@ Olivia: nie podoba jj sie rozmiar...mówi że są za małe....mimo że wcale nie są
Dla Ciebie nie, dla niej tak Najważniejsze to właśnie polubić to, co się ma... Widać jej się nie podoba, no i co zrobić? Jeśli mi sie zaczyna coś nie podobać, po prostu przypominam sobie niektóre zdjęcia nagich kobiet (m.in. zamieszczane na tym forum) - i od razu mi lepiej
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Mi się wydaje że dziewczyna makroxa nie akceptuje swoich piersi (pewnie nie tylko ich ale nie o tym tutaj mowa) i bez względu na to co on powie na ich temat ona i tak będzie "wiedziała" że ma brzydki biust. To wiąże się z jej samooceną, ona nie czuje się pewnie i stąd te narzekania.
Problem w tym że on mimo najszczerszych chęci niewiele może zrobić, baba sobie ubzdurała i koniec. Wiem jak to jest bo sama jak już coś stwierdzę o sobie to nikt mi nie wciśnie że jest inaczej. Ja po prostu wiem.
makrox spróbuj jej nie zmuszać żeby pokazywała Ci piersi w pełnym świetle, pewnie wprawia ją to w zakłopotanie. Po prostu podczas pieszczot zajmuj się nimi dużo (ale nie wgapiaj be umiaru), kiedy będzie jej przyjemnie przestanie myśleć o ich wyglądzie a skupi się na doznaniach.
Problem w tym że on mimo najszczerszych chęci niewiele może zrobić, baba sobie ubzdurała i koniec. Wiem jak to jest bo sama jak już coś stwierdzę o sobie to nikt mi nie wciśnie że jest inaczej. Ja po prostu wiem.
makrox spróbuj jej nie zmuszać żeby pokazywała Ci piersi w pełnym świetle, pewnie wprawia ją to w zakłopotanie. Po prostu podczas pieszczot zajmuj się nimi dużo (ale nie wgapiaj be umiaru), kiedy będzie jej przyjemnie przestanie myśleć o ich wyglądzie a skupi się na doznaniach.
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Powiedz jej ze jej wlozysz cos miedzy te cycki jak nie przestanie:)
BTW wez zrob to raz ale tak agresywniej np cos w rodzaju ze jak nie skonczy pieprzyc o tych swoich cyckach to se pojdziesz do domu bo juz Cie to wkurza. Moze przestanie:) Albo walnie focha na 3 lata:>
BTW wez zrob to raz ale tak agresywniej np cos w rodzaju ze jak nie skonczy pieprzyc o tych swoich cyckach to se pojdziesz do domu bo juz Cie to wkurza. Moze przestanie:) Albo walnie focha na 3 lata:>
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Lawrence pisze:sobie zrobi operacje plastyczna keidys bo ja denerwuje........
Za duży rozmiar B? Ja pitolę.
Pomijając fakt, że ten biust nie jest wcale za duży, taka operacja to droga i bolesna impreza. I pewnie tak tylko gada, bo od gadania do realizacji długa droga.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"