druga broda
Moderator: modTeam
druga broda
kurcze sa jakies cwiczenia na to? dieta cos pomoze? da sie jakos to zlikwidowac? to dla mnie bardzo wazne moze nei jest u mnie tak widoczna ale to moj ogromny kompleks

Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
-
- Początkujący
Rower nic nie daje, przynajmniej u mnie. Zjezdzalem do paru tysiecy kilometrow na rok..a nic mi nie ubylo nigdzie. Sam juz nie wiem, moze ze mna jest cos nie tak. Na pewno miesnie nog zmieniaja troche ksztalt i jest ryzyko, ze po latach ktos bedzie chudziutki a nogi bedzie mial rozbudowane ,jak jakies kolumny. 
TFA pisze:ale niestety miejscowo nie da go sie spalic, bys musiala cala schudnac
Wydaje mi sie, ze jestes w błedzie. W tym miejscu też są mięśnie i mozna nad tym miejscem pracować, PODOBNIE jak ad kazdymi innymi mięsniami. Zreszta kiedys widziałam specjalne urządzenie do stymulowania tych miesni. Była to pileczka ze specjalnego tworzywa, służąca włąsnie do likwidacji drugiego podbródka. Poszukaj w necie, powodzenia!
Diana King - "Shy Guy" (Dancehall MIX)
ROBINHO razem zdziałamy cuda!
ROBINHO razem zdziałamy cuda!