Dwa Pytania
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Chcialbym sie zapytac do ilu lat mniejwiecej rosnie penis oraz mam takie pytanie czym sobie wogolic wlosy na jajkach i pod brzuchem ? zwykla maszynka do wlosow po jajkach a potem pianka i zyletka ? i z wlosem czy pod wlos ?.To nie jest zadna prowokacja tylko glupie pytania nastolatka 

elektrykWnapiec pisze: zwykla maszynka do wlosow po jajkach a potem pianka i zyletka ?
UUUU ja tam bym żyletką w tych okolicach raczej nic nie majstrował.Sadze,ze zwykła maszynka do włosów wystarczy, jak juz tak bardzo chcesz miec gładkiego wacusia, to raczej polecał bym, maszynke jednorazową niż zabawy zyletką.
Eeee zyletka okropne, nawet nie chce sobie tego wyobrażać <zdziwko>
Wy jeździcie, My latamy.
-
- Początkujący
A propos kremu do depilacji polecam slynny juz post Bendera
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?p=50964#50964
I ogolnie tamten temat, plec meska tez sie wypowiadala o goleniu.
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?p=50964#50964
I ogolnie tamten temat, plec meska tez sie wypowiadala o goleniu.
bzdura , mnie kremy depilacyjne miechowi nic nie robią !
Bender jest jakis nadwrazliwy
ale nalezy spróbowac najpierw , bo kto wie ! mozesz okazac sie tak samo wrazliwym
znam kobiety w tym moja Pani , co sie nie goli a tez tam uzywa kremów depilacyjnych , bez zadnych konsekwencji i jest bardzo zadowolona
Bender jest jakis nadwrazliwy

ale nalezy spróbowac najpierw , bo kto wie ! mozesz okazac sie tak samo wrazliwym
znam kobiety w tym moja Pani , co sie nie goli a tez tam uzywa kremów depilacyjnych , bez zadnych konsekwencji i jest bardzo zadowolona
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Wstreciucha
- Weteran
elektrykWnapiec pisze:Chcialbym sie zapytac do ilu lat mniejwiecej rosnie penis
penis przestaje roznac wraz z Twoim rozwojem fizycznym. Jednym slowem kiedy Ty przestajesz rosnac i rozwijac sie, przestaje rosnac rowniez penis, a wszystko to jest zalezne od genow i hormonow. Przecietny wiek to okolo 18 lat, ale kazda przecietna ma swoje odchylenia.
O goleniu jaj nie mam pojecia, bo mam tylko przyslowiowe.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.