Jest to mój pierwszy post na tym forum.
Na początku chciałbym powiedzieć, że od dawna szukałem takiego forum, o życiu i życiowych sprawach, myślę, że to jest to, czego szukałem.
Ale koniec podlizywania sie, mam taki problem:
Tydzien temu kochaliśmy się z moją dziewczyną bez prezerwatywy i zauważyłem pianę na członku... i generalnie strasznie nas bolało. Znalazłem w sieci, co to może być itp. ale...
Problem polega na tym, że nie wiem, gdzie z tym iść.. tzn. dzisiaj byłem u internisty, a on posłał mnie do dermatologa, ten rzucil okiem i stwierdzil, ze to moze byc tylko infecka bakteryjna, przepisal mi masc i powiedzial, ze jak dziewczyna pojdzie do ginekologa, to mam przyjsc i powiedziec, co tamten powiedzial.....
Ale czuje niedosyt, nie wiem, czy nie powinienem zbadac sobie krwi, czy to nie jest np. jakis bakcyl, ktorego trzeba wyniszczyc penicylina, albo antybiotykiem...
Moze jakis facet z forum mial podobny problem/stycznosc z lekarzem w takim wypadku, prosze o pomoc, gdzy nie wiem, czy mam walic te masc i probowac dostac sie do urologa, czy czekac na wyniki badan mojej dziewczyny i wtedy demratolog mnie wysle do urologa, albo ginekolog jej cos powie, co ja mam z tym zorbic... czy cos... bo pierwszy raz mam cos takiego i troche panikuje

Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi.