Włoski

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Own3d
Początkujący
Początkujący
Włoski

Postautor: Own3d » 06 lut 2006, 01:43

Siema! Mam pewien problem. Mianowicie pod oczami na poduszeczkach rosną mi włoski :/ raz je zgoliłem, ale teraz odrosły i to momentami nawet czarne :/ boje sie to golić aby nie powstał twardy zarost typu wąs itp. :/ wlosków jest sporo inaczej bym poszedł do kosmetyczki pomóżcie! czy można jednak to golić? A może znacie inne spodoby pozdrawiam Own3D! <wazne> :? <hmm>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 06 lut 2006, 01:45

A co to dokladnie sa te poduszeczki, chodzi ci o wory pod oczami ?
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 06 lut 2006, 01:50

A myślałem, że penseta to taki popylarny wynalazek :P
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Own3d
Początkujący
Początkujący
Postautor: Own3d » 06 lut 2006, 01:56

Nie nie nie!! gdzieżby! :P poduszeczki czyli hmmm no nie wiem pod oczami na prawo kość znajduje się pod tym miejscem Obrazek O Tu! :)

Ps: Za Dużo Włosków Jak Dla Pensety :/
Ps2: Czy można się ich pozbyć całkowicie? Aby te miejsce było gładkie jak twarz po goleniu...Jeżeli nie trudno! Wystarczy troszeczkę się pozbyć! Ale Jak :/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 06 lut 2006, 02:00

A zarost masz na twarzy ? bo ja tez mam tam wlosy, ale one sa polaczone z zarostem i tyle. po prostu je gole razem z reszta zarostu, dla mnie to nic dziwnego ze mi tam rosna.
Own3d
Początkujący
Początkujący
Postautor: Own3d » 06 lut 2006, 02:06

Obrazek Zobacz tego mężczyznę on nie ma tam włosów :/ :?
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 06 lut 2006, 02:10

Jak sie dobrze przyjrzec to ma, tyle ze te wlosy tam nie rosna tak i w takich ilosciach jak reszta zarostu, ja tez mam tam ich kilka, taki meszek, a nie takie same jak np. na brodzie :)
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 06 lut 2006, 02:36

Own3d pisze:Ps: Za Dużo Włosków Jak Dla Pensety :/

Chciałeś powiedzieć za dużo dla Ciebie, bo Ci sie nie chce podłubać. A mówiłeś, że chcesz się ich pozbyć :P

Są jakieś klasterki do depilacji damskiego "wąsika" - może czegoś takiego sprobuj jak jesteś taki leniwy :>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
((missi))

Postautor: ((missi)) » 06 lut 2006, 10:23

Own3d pisze:Ps: Za Dużo Włosków Jak Dla Pensety

woskiem <banan>
Awatar użytkownika
mika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: mika » 07 lut 2006, 16:23

Ps: Za Dużo Włosków Jak Dla Pensety

((missi)) pisze:woskiem

a może by tak kremem do depilacji miejsc wrazliwych?? <hahaha>
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 07 lut 2006, 16:46

mika pisze:a może by tak kremem do depilacji miejsc wrazliwych??

A moze by tak zwykla maszynka do golenia ?? bo przeciez tak czy siak sie chlopak goli, wiec tam tez moze maszynka sobie wjechac, ludzie to maja problemy.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 07 lut 2006, 18:42

TFA pisze:moze by tak zwykla maszynka do golenia

To nie jest dobry pomysl, bo wlosy odrastaja po maszynce twardsze i czesto ciemniejsze. Zreszta Own napisal, ze zrobily mu sie juz ciemniejsze po maszynce. Lepiej woskiem do miejsc wrazliwych - pozbywajac sie cebulek, pozbawi sie na troche problemu, a potem odrosna slabsze.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 07 lut 2006, 19:49

mika pisze:a może by tak kremem do depilacji miejsc wrazliwych?? <hahaha>

Nawet w żartach tak nie mów, bo jeszcze gotów sobie oczy wypalić <diabel>
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 lut 2006, 12:13

sophie pisze:To nie jest dobry pomysl, bo wlosy odrastaja po maszynce twardsze i czesto ciemniejsze. Zreszta Own napisal, ze zrobily mu sie juz ciemniejsze po maszynce. Lepiej woskiem do miejsc wrazliwych - pozbywajac sie cebulek, pozbawi sie na troche problemu, a potem odrosna slabsze

Sophie ale jakiego problemu ?? i co z tego ze odrosna gestsze ? jesli jest to czesc jego zarostu to po prostu musi sie normalnie golic, a nie zarost golic maszynka a z tym sie dodatkowo pieprzyc jakimis woskami :D No chyba ze tam na policzkach ma twarde ciemne wlosy, a zarost ma taki jasny meszek to inna sprawa, ale wydaje mi sie ze kolega robi sobie problem z niczego, kompleks wieku dorastajacego. Rowniedobrze moze sobie caly zarost woskiem wyrywac :D
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 08 lut 2006, 12:17

TFA pisze:jesli jest to czesc jego zarostu to po prostu musi sie normalnie golic, a nie zarost golic maszynka a z tym sie dodatkowo pieprzyc jakimis woskami

Ja zrozumialam, ze to nie jest normalny zarost, tylko wloski niedaleko oczu. Chyba rozumiem, o co chodzi z tymi poduszeczkami. A tam ewidentnie nie jest zarost w normalnym tego slowa znaczeniu. Co innego zarost, a co innego jasne wloski, ktore kazdy ma na twarzy.

Wróć do „Zdrowie i uroda”