diety, suplementy, cwiczenia idd....
czekam
z gory dziekuje
Moderator: modTeam
sophie pisze:niskim indeksie glikemicznym.
sophie pisze:Nie potrafie sobie Ciebie wyobrazic ciezszego o 18kg
A odchudzanie, to tak naprawde nowy styl zycia, bo co z tego, ze sie zrzuci, jak potem wiekszosc ludzi wraca do dawnych nawykow i efekt jojo murowany.
agna 24 pisze:ktorzy maja jakies patenty na to jak schudnac ok 15 kg w pol roku...
cubasa pisze:Ja się ostro przycisnalem i w 1,5 msc schudlem 18 kg.
cubasa pisze:Zadnych wymyslnych diet. Tylko 1000 kalorii + cwiczenia (brzuszki, pompki).
sophie pisze:efekt jojo murowany.
ForsakenXL pisze:Posiłki 5 razy dziennie, co 3-4 godziny, o stałych porach każdego dnia (w miarę możliwości).
Zalecane:
Śniadanie: płatki z owocami, np. Fitness
Drugie śniadanie: Tuńczyk w sosie własnym/serek półtłusty
Obiad: Ryż, pierś z kurczaka (lub coś równie bogatego w białko, a mało kaloryczne) i warzywa
Podwieczorek: Serek półtłusty/tuńczyk/banan
Kolacja: w zasadzie dowolna, ale bez przesady i koniecznie 5-6 godzin przed snem.
sophie pisze:Jesli to odchudzanie, to marnie
Dzik pisze:powstrzymuj sie od emocji bo az sie odechciawa cos pisac przez takie osoby
moon pisze:Jakos na tym juz nie ra zpieknie schudłam.
sophie pisze:Nie zdziw sie jednak, jak kiedys przestanie
moon pisze:jak sie odchudzam to to tak ze wiem ze za jakis tam dłuzszy okres czasu znow trzeba bedzie bowiem lubie rzeczy dzieki ktorym ludzie zdobywaja niebagatelna ilosc tłuszczyku na ciałku. Wiec chudna w sumei po to, aby znow moc przytyć.
sophie pisze:Kazde kolejne przytycie i schudniecie oslabia, nie mowiac o rozstepach, sklonnosci do celulitisu itd.
sophie pisze:od tych 3 lat wszystkich slodyczy i rzeczy, ktore podjadala przez lata - te, ktore ja gubily. Ma silna wole i tylko dzieki temu nadal dobrze wyglada.
sophie pisze:A jedzenie malo i rzadko spowalnia metabolizm - bledna kolo powstaje.
ForsakenXL pisze:No niby tak, ale wtedy może nie wytrzymać i się zacznie jojo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości