W TV ogladamy pieknosci(i niejedna dziewczyna zazdrosci urody) a w rzeczywistosci pod ta tapeta... Makijaz potrafi zdzialac cuda

Moderator: modTeam
Yasmine pisze:no tak, tylko wiesz ile dziewczyn porownuje sie do takich kobiet. Dazy do tego,aby miec takie wlosy, makijaz, figure. Ehhh, szkoda gadac
lollirot pisze:makijaż temu służy, żeby działać cuda i poprawiać, czyż nie?
lollirot pisze:niech po ulicach chodzą same panienki z nadwagą, tłustymi włosami i owłosionymi nogami i twierdzą, że są piękne!
moon pisze:Ja bym chciala miec kompleks zem gruba
Yasmine pisze:ale czujesz sie gruba czy nie ?
lollirot pisze:niech po ulicach chodzą same panienki z nadwagą, tłustymi włosami i owłosionymi nogami i twierdzą, że są piękne!
Yasmine pisze:ale czujesz sie gruba czy nie ?
no bo skoro nie masz kompleksu to chyba czujesz sie ze soba dobrze.
lollirot pisze:bo po co robić cokolwiek, jeśli inni i tak są niżej?
lollirot pisze:co do zdjęć - wam nie zrobiono nieudanego?
Wstreciucha pisze:walka z kompleksami zaczyna sie od "glowy"
lollirot pisze:makijaż temu służy, żeby działać cuda i poprawiać, czyż nie?
Dzindzer pisze:malowanie ( dyskretne) a malowanie( barwy wojenne i te sprawy) to róznica
AiWen pisze:A make-up to dodatek, a nie upiększacz. Trzeba być piękną w samej sobie, a zwłaszcza mieć piękna duszę, uroda nawet największa przeminie.
i tu jest pies pogrzebanyprawda jednak taka, ze ladna dziewczyna bedzie nia zawsze
a mnie moj wpedza w kompleksy XD kiedy nie bylam z nikim jakos nie przejmowalam sie soba ;p a teraz mysle sobie co powiedza jego koledzy jak mnie zobacza, rodzice, znajomi itp. Fanie by bylo jak by oni mnie tak uznali za czlowieka bez zastrzezen, ale niestety tak sie nie stalo i juz nawet nie wspominam ze to wlasnie rodzina miala "wąty"Mnie moj wyleczyl w sumie z kompelksow
Robaczek pisze:Cytat:
Mnie moj wyleczyl w sumie z kompelksow
a mnie moj wpedza w kompleksy XD kiedy nie bylam z nikim jakos nie przejmowalam sie soba ;p a teraz mysle sobie co powiedza jego koledzy jak mnie zobacza, rodzice, znajomi itp. Fanie by bylo jak by oni mnie tak uznali za czlowieka bez zastrzezen, ale niestety tak sie nie stalo i juz nawet nie wspominam ze to wlasnie rodzina miala "wąty" co jest dla mnie dodatkowo drastyczne i stresujace
Mia pisze:przeciez doskonale wiadomo ile ona wydaja na kosmetyki i zbaiegi upiekszajace
Gosia... pisze:Zgodzicie sie ze mna dziewczyny chyba, ze duza rola w wyleczeniu lub wrecz przeciwnie-wpedzeniu w kompleksy odgrywaja nasi panowie.
Dzindzer pisze:malowanie ( dyskretne) a malowanie( barwy wojenne i te sprawy) to róznica
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 232 gości