Czesc wszystkim
Mam bardzo duzy problem. Uprawiam sex z z pewna dziewczyna, od niedawna. Po wieczornym stosunku, na drugi dzien bola ja strasznie jajniki. Ugina sie az z bolu. Miala wczesniej dwoch partnerow, bylo to samo. Ona nie chce mi powiedziec co jej jest. Unikam z nia kontaktow fizycznych, bo nie chce jej robic bolu. Mozecie mi powiedziec, co ja mam robic ? co jej dolega ?
Dziewczyny pomocy!!!
Moderator: modTeam
Z pewnoscia nie jest to normalne. Nikt Ci nie wyjasni na odleglosc, co to moze byc. Zapytaj ja, pewnie wie. A jesli nie wie, to najwyzszy czas isc do ginekologa. I skad wiadomo, ze to jajniki akurat bola? Moze to co innego?
Tylko lekarz moze tu pomoc, badania usg itd... .
Tylko lekarz moze tu pomoc, badania usg itd... .
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
moim zdaniem ma problem z jajnikami, wiem bo mam tak samo, po kazdym stosunku bola mnie jajniki, nie wiem czym to jest spowodowane ale tak mam, bo jescze nie poszlam z tym do ginekologa coz ciezko sie dostac a jak juz sie dostane to zawsze wypadnie cos tak ze nie moge:( wiec radze niech sie wybierze
- ksiezycowka
- Weteran
Miltonia pisze:skad wiadomo, ze to jajniki akurat bola?
Jak mnie bolą [ale nie po stosunku ani nic odnoisnie tematu] to wiem,że to one. Bolą tak że moge dokładnie pokazac gdziue są, czuje je z każdej strony...
bonius, po pierwsze porozmawiaj z nia o tym. Moze ona wie co to a moze nie wie. Powinna pojsc do lekarza jesli nie byla. Bo mzoe byla cos jej powiedzial to sie wystraszylo czy cuś i wiecej nie wrocilo?