Dziewczyny pomocy!!!

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

bonius
Początkujący
Początkujący
Dziewczyny pomocy!!!

Postautor: bonius » 13 sty 2006, 03:53

Czesc wszystkim

Mam bardzo duzy problem. Uprawiam sex z z pewna dziewczyna, od niedawna. Po wieczornym stosunku, na drugi dzien bola ja strasznie jajniki. Ugina sie az z bolu. Miala wczesniej dwoch partnerow, bylo to samo. Ona nie chce mi powiedziec co jej jest. Unikam z nia kontaktow fizycznych, bo nie chce jej robic bolu. Mozecie mi powiedziec, co ja mam robic ? co jej dolega ?
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 13 sty 2006, 09:24

Z pewnoscia nie jest to normalne. Nikt Ci nie wyjasni na odleglosc, co to moze byc. Zapytaj ja, pewnie wie. A jesli nie wie, to najwyzszy czas isc do ginekologa. I skad wiadomo, ze to jajniki akurat bola? Moze to co innego?

Tylko lekarz moze tu pomoc, badania usg itd... .
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
landryna
Bywalec
Bywalec
Postautor: landryna » 13 sty 2006, 19:33

moim zdaniem ma problem z jajnikami, wiem bo mam tak samo, po kazdym stosunku bola mnie jajniki, nie wiem czym to jest spowodowane ale tak mam, bo jescze nie poszlam z tym do ginekologa coz ciezko sie dostac a jak juz sie dostane to zawsze wypadnie cos tak ze nie moge:( wiec radze niech sie wybierze
adi

Postautor: adi » 13 sty 2006, 20:56

moja dziewczyna też ma bóle w podbrzuszu i wyglada jak na ból jajników - wystepuje po pieszczotach, stosunki ogólnie po podnieceniu i ostatnio w czasie okresu - wcześniej nigdy nie miała bólów w czasie okresu, a podczas ostatniego tak.

[ Dodano: 2006-01-13, 20:57 ]
tez zamierzam ja wysłać do lekarza
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 sty 2006, 15:02

Miltonia pisze:skad wiadomo, ze to jajniki akurat bola?

Jak mnie bolą [ale nie po stosunku ani nic odnoisnie tematu] to wiem,że to one. Bolą tak że moge dokładnie pokazac gdziue są, czuje je z każdej strony...

bonius, po pierwsze porozmawiaj z nia o tym. Moze ona wie co to a moze nie wie. Powinna pojsc do lekarza jesli nie byla. Bo mzoe byla cos jej powiedzial to sie wystraszylo czy cuś i wiecej nie wrocilo?
bonius
Początkujący
Początkujący
Postautor: bonius » 17 sty 2006, 01:41

Myslicie ze nie rormawialem. Co chwile nakrecam ja by poszla do ginekologa. Trudno mi jest ja przekonac, ale nie chce jej naciskac, moze sama zrozumie. Dziekuje wam za rade:)
Bede dalej ja namawial, moze sie zdecyduje.

Wróć do „Zdrowie i uroda”