Zwracam się do specjalisty od spraw meskich.
Mam problem z członkiem, nie wiem jak się to fachowo nazywa, ponieważ niejestm fachowcem
Postaram się to wytłumaczyć.
A wiec mam problem ze skórką, tulejka (skórka) schodzi ciezko z żołędzia(Grzybka?), gdy już zejdzie to ta skóra nie chce się całkiem odkryć, gdyż trzyma ją taka skórka która jest na grzybku. Od strony tylnej.
Nie wiem jak to wytłumaczyć:( Ale z przodu schodzi skórka ładnie, a z tyłu trzyma to jakaś żyłka czy co to jest, nie mam pojęcia, czy tak ma to wyglądać.
Wydawało mi sie ze jest już lepiej, bo kiedyś w ogole nie chciala schodzić, ale po pierwyszm stosunku, troszke bolalo i przestało, schodzi ladnie, ale jeszcze odczówam chwilowo ból, np. jak dziewczyna robi mi dobrze.
Co powinienem zrobić w tej sprawie?
To jest tak jak by żyłka przytrzymywała grzybka i nie chciała puścić skóry na dół całkiem.
czekam na odpowiedz od jakiegos specjalisty. Z gory dziękuje :) <3m_się>
Pomoc
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
2. Zly dzial, prawidlowy dzial to "Zdrowie i uroda"
3. Temat byl wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki forum, wpisz slowo "stulejka"
4. Zamykam i przenosze
2. Zly dzial, prawidlowy dzial to "Zdrowie i uroda"
3. Temat byl wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki forum, wpisz slowo "stulejka"
4. Zamykam i przenosze