natasza pisze:Hm, już taką masz urodę.
Mam taką jedną koleżankę "Jabłuszko" jak ona to mówi i nie udało jej się nic z tym zrobić. Może jest zdrowiej ? Czyli owoce, waryzwa, ciemny chleb i inne bajery.
... i dzis sie dowiedzialem ze to moze znikac a to pojawilo sie od tego ze moja matka ogolnie gotuje tlusto, duzo tluszczu, ziemniakow a ja jeszcze ostatnio pije duzo gazownych napoji Coli jem np. FAST FOODACH itp i jestem chudy

. A mi nie poszlo w cialo tylko w policzki - dziwnie to brzmi, z tego co wiem to jesc tak jak mowi fajna i natasza nic ciezszego i troche cwiczen i przyjdzie efekt po jakims czasie... tylko pytanie jakim? ale coz sprobuje.. Dzieki za porady
[ Dodano: 2005-12-26, 16:23 ]TFA pisze:No sa ludzie tzw. typy "miskow" ze niby jest szczuply, ale na twarzy pucaty, to juz jest taka uroda niestety, chociaz czy ja wiem czy niestety ? jak komus pasuje to bycie miskiem dodaje uroku

Ostatnio kolezanka mi powiedziala fajna masz policzki jak sie usmiechasz ( ja wtedy sobie pomyslalem boze co w nich fajnego:) fajne byly rok temu)