fryzurki (na głowie)
Moderator: modTeam
fryzurki (na głowie)
Cześć. Za dwa tygodnie Sylwester i pewnie większośc z was gdzies sie wybiera zabawić... wiec pytanko do dziewczyn macie pomysły na fryzure... ? Jeśli macie jakieś linki z fryzurkami to bardzo poprosze co prawda szukalam juz i nadal szukam ale moze macie coś fajnego... Ja mam włosy pół długie ale na kok nie mam ochoty. A wy jak drogie kobietki ?
- ksiezycowka
- Weteran
mama kupiła jakiś lakier z brokatem za 3 zł, to może sobie psiknę
a tak w ogóle jeśli zrobimy imprezę o tematyce "starożytny Rzym", to może spróbuję sobie te włosięta jakoś upiąć... tak naprawdę to jeszcze o tym nie myślę
a tak w ogóle jeśli zrobimy imprezę o tematyce "starożytny Rzym", to może spróbuję sobie te włosięta jakoś upiąć... tak naprawdę to jeszcze o tym nie myślę
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
moon pisze:Po kigo na jedna popijawe robic siebie nie wiadomo co?![]()
wiesz, jesli bym szla gdzieś do znajomych na Sylwestra do domu to co innego ale ja ide w takie miejsce gdzie tez będą dorosli więc trzeba by jakoś choć troszke inaczej wyglądać a nie tak jak widza cie na codzień a z drugiej stony mam sukienke dość ładną taka wieczorową wiec jednak musze cos z tymi wlosami zdrobić
- ksiezycowka
- Weteran
Sawana pisze:wiesz, jesli bym szla gdzieś do znajomych na Sylwestra do domu to co innego ale ja ide w takie miejsce gdzie tez będą dorosli
Nie łapię.
Tzn rozumiem jakiś kurna bal czy coś. No wiadomowieczorowa sukni a to i włosy trza se zrobić.
Ale nie łapie tego z tymi dorosłymi. To Twoi znajomi co urządzają sylwka to dzieci?

heh ja mam taki dylemat od ponad miesiąca.. bo mam sylwek + bal w podobnym czasie, wlosy obciełam dosc krotko (a zawsze miałam dłuuugie) i zupelnie nie moge sobie teraz z nimi proadzic
. Pojscie do fryzjera odpada bo jade na 2 koniec polski na te imprezy
chyba odsune biorko od szafy i wyjme te wszystkie staaaaaaaareeee gazety z podstawowki (brawo gilsy, filipinki itp
) wiem ze tam zawsze cos bylo, a nuz znajde cos fajnego 

chyba odsune biorko od szafy i wyjme te wszystkie staaaaaaaareeee gazety z podstawowki (brawo gilsy, filipinki itp
i ciągle zatracam się w tym bagnie...
moon pisze:Sawana pisze:wiesz, jesli bym szla gdzieś do znajomych na Sylwestra do domu to co innego ale ja ide w takie miejsce gdzie tez będą dorosli
Nie łapię.
Tzn rozumiem jakiś kurna bal czy coś. No wiadomowieczorowa sukni a to i włosy trza se zrobić.
Ale nie łapie tego z tymi dorosłymi. To Twoi znajomi co urządzają sylwka to dzieci?
ehh moon po pierwsze moi znajomi nie urzadzają tego sylwka a po drugie nie mówie ze są dziecmi ale chyba jest wyraźna różnica między miedzy 20-25 lat a 40-50 lat... np. powiem ci ze ida tam rodzice tez mojego kumpla co ma 22 lata i on z laską tez idzie... po prostu idziemy na tzw. sale...
- ksiezycowka
- Weteran