Witam!
Pozwoliłem sobie założyć nowy temat ponieważ nie wiem czy taki lub podobny temat był już na tym forum (szukałem).
Wiec... mój problem polega na tym, że musze dość często oddawać mocz. Stało się to bardzo męczące ponieważ czasem jest tak, że ledwo wyjde z WC a znów muszę się tam udać. Nie wiem co jest tego przyczyną? Jakies zapalenie? Gdzie (do jakiego lekarza) najlepiej się z tym udać?
Pozdrawiam!
Problem..częsty i męczący.
Moderator: modTeam
Problem..częsty i męczący.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2005, 20:45 przez nikodem, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
a jak sie wstydzisz iść do urologa (większośc facetów tak ma..)spróbuj się podleczyć tabletkami Urosept lub Furagin -na prawde skuteczne
Wstydzą się faceci urologa wstydzą się kobiety ginekologa cóż tak już jest. Myśle, że nie bedzię to dla mnie wielkim problemem, lekarz też człowiek (jakby się trafiło inaczej to mój pech:d) Te tabletki są na recepte? Jesli tak to może sie okazać ze internista je zaleci.......
- ksiezycowka
- Weteran
nikodem pisze:me19 pisze:Koko pisze:Na pewno urolog
a jak sie wstydzisz iść do urologa (większośc facetów tak ma..)spróbuj się podleczyć tabletkami Urosept lub Furagin -na prawde skuteczne
Wstydzą się faceci urologa wstydzą się kobiety ginekologa cóż tak już jest. Myśle, że nie bedzię to dla mnie wielkim problemem, lekarz też człowiek (jakby się trafiło inaczej to mój pech:d) Te tabletki są na recepte? Jesli tak to może sie okazać ze internista je zaleci.......
nie jestem lekarzem ale dodam swoje trzy grosze:
a) jeśli chodzi o leki nie eksperymentuj na podstawie rad z forum tylko idź do lekarza
b) miałem kiedys problemy z pecherzem, internista tu na nic, wal prosto do urologa, jesli trzeba to prywatnie - wyjdzie i tak taniej niz wydawanie pieniedzy na niepotrzebne leczenie
c) mialem przepisane bodajże BACTRIM - jeśli to ci przepisze to uważaj - niestety lek ten daje skutki uboczne, w moim przypadku musiałem przerwać kurację ze względu na bóle i puchnięcie brzucha
vraiment pisze:jeśli chodzi o leki nie eksperymentuj na podstawie rad z forum tylko idź do lekarza
To powinien wiedzieć, jest o tym w regulaminie:
Forum[...]Służy jedynie do wymiany doświadczeń, opinii oraz zdań zwykłych ludzi, dlatego też nie mogą ponosić oni odpowiedzialności za ewentualne szkody i straty wywołane zastosowaniem się do ich rad i wskazówek. Jeżeli chcesz z sugestii/rady skorzystać - pamiętaj, że robisz to na własną odpowiedzialność.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
cubasa pisze:vraiment pisze:jeśli chodzi o leki nie eksperymentuj na podstawie rad z forum tylko idź do lekarza
To powinien wiedzieć, jest o tym w regulaminie:Forum[...]Służy jedynie do wymiany doświadczeń, opinii oraz zdań zwykłych ludzi, dlatego też nie mogą ponosić oni odpowiedzialności za ewentualne szkody i straty wywołane zastosowaniem się do ich rad i wskazówek. Jeżeli chcesz z sugestii/rady skorzystać - pamiętaj, że robisz to na własną odpowiedzialność.
Spokojnie na pewno nie będę eksperymentował z lekami.
nikodem pisze:Wiec... mój problem polega na tym, że musze dość często oddawać mocz. Stało się to bardzo męczące ponieważ czasem jest tak, że ledwo wyjde z WC a znów muszę się tam udać.
miałam kiedyś identycznie,dostałam skierowanie na badanie kału i okazało się ze mam jakies cholerstwa,tzn. bakterie
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób