stan zapalny
Moderator: modTeam
stan zapalny
witam
mam pytanie do dziewczyn które miały stan zapalny "myszki" . A mianowicie po jakim czasie znowu zaczęłyście współżyc ze swoimi partnerami
?? tzn że już was nic nie bolało itd
- Wstreciucha
- Weteran
ola pisze:witam mam pytanie do dziewczyn które miały stan zapalny "myszki" . A mianowicie po jakim czasie znowu zaczęłyście współżyc ze swoimi partnerami?? tzn że już was nic nie bolało itd
jak masz jakikolwiek stan zapalny, to najlepiej spytac o to lekarza, bo byc moze znikniecie bolu nie musi oznaczac calkowite cofniecie "choroby"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran
ola pisze:hmm tylko ze do lekarza dopiero 15 ide
dzisiaj próbowałam sie kochać z moim miskiem ale jakos taki dziwny opór był
Ola nic na sile, do 15 to nie taki znowu szmat czasu, wazne bys czula sie komfortowo, a poki co to moze po prostu pozostancie przy pieszczotach

- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
ktory nie daje mu radosci
A Tobie dawał?
Moje spostrzezenia sa zbyt osobiste w tej kwestii, nie na forum , przepraszam

Wstreciucha napisał/a:
zwiazku
I w jaki sposób "byliście razem"?
jw.
Niestety nie wiem co to za infekcje masz , a i w moim zyciu kobiet z infekcjami nie spotkałem , jedynie zona od czasu do czasu ma zabuzenia flory bakteryjnej <aniolek2> to jednak nie ifekcja , od tamponów ? powiem iz pierwsze słysze , aczkolwiek kto wie , na pewno od prezerwatyw mozna sie tego nabawic , wiec i moze od tamponów ? ale one sa tak jak bandarze "sterylne" wiec ? musze sprawe rozeznać bo mnie zaskoczyłas <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Nie sądzę że za rzadko zmieniasz tampony, prawda? Może spróbuj zmienić na mniejszy rozmiar, ale kupuj takie bardziej "stałe", mam na myśli takie, z których wata nie wychodzi (jak np. Belli). Co do leczenie to czasem dobrze robi nasiadówka w rumianku, ale to na krotką metę. Są świetne rzeczy w aptece, ale to już na receptę. Choć niedawno widziałam reklamę całego pakietu środków bez recepty. No, ale lepiej nie leczyć się samemu..
- ksiezycowka
- Weteran