ból jajnika
Moderator: modTeam
ból jajnika
witam mam pytanie mojej dziewczynie spóźnia sie okres juz 4 dzien do tego boli Ja jajnik i troche piersi. Ciaze raczej wykluczam bo ostatni raz kochalismy sie miesiac temu w trakcie JEj miesiaczki do tego z prezerwatywa. Moze wiecie czym to moze byc spowodowane???Moze któras z Was dziewczyny miałą kiedys cos podobnego
?dodam ze w trakcie misiaca równierz uprawialismy seks ale bez pełnego stosunku i raczej nie przypominam sobie aby sperma w jaki kolwiek sposob dostałą sie w okolice pochwy a co dopiero trafiła do srodeczka . Niewiem czy to dobry dział ale nie wiedzialem gdzie oto zapytac
- ksiezycowka
- Weteran
Powinna isc do ginekologa. Moze miec jakis stan zapalny, albo cos powazniejszego, albo nic. Po co sie zastanawiac przez kilka dni i znosic bol? Nie rozumiem
A co do zblizajacej sie miesiaczki. Oczywiscie, ze moze tak byc. Ale nie musi!!! Takie Wasze kategoryczne stwierdzenia, ze to zblizajaca sie miesiaczka, dziwia mnie. Jak mozecie z taka pewnoscia, na odleglosc, wydawac diagnoze? Chyba lepiej wiele nawet razy dmuchac na zimne niz raz zadzialac za pozno?
W kazdym razie mam nadzieje, ze to nic powaznego.

A co do zblizajacej sie miesiaczki. Oczywiscie, ze moze tak byc. Ale nie musi!!! Takie Wasze kategoryczne stwierdzenia, ze to zblizajaca sie miesiaczka, dziwia mnie. Jak mozecie z taka pewnoscia, na odleglosc, wydawac diagnoze? Chyba lepiej wiele nawet razy dmuchac na zimne niz raz zadzialac za pozno?
W kazdym razie mam nadzieje, ze to nic powaznego.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
- ksiezycowka
- Weteran