ubrania z wystawy
Moderator: modTeam
ubrania z wystawy
hej,
co sądzicie o kupowaniu ubrań "z wystawy"?
mam na myśli te kolekcje co są na manekinach w sklepach odzieżowych (big star, reserved, H&M, itp)?
nie wiem dlaczego ale jakoś dziwnie bym się potem czuł w takim ubraniu. a Wy co sadzicie?
co sądzicie o kupowaniu ubrań "z wystawy"?
mam na myśli te kolekcje co są na manekinach w sklepach odzieżowych (big star, reserved, H&M, itp)?
nie wiem dlaczego ale jakoś dziwnie bym się potem czuł w takim ubraniu. a Wy co sadzicie?
-
- Zaglądający
Twoje obawy sa dla mnie niezrozumiale:P Pawcio_k33 dal same plusy ubranek ktore byly na manekinkach i sie z nimi zgadzam : )
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu "
- ksiezycowka
- Weteran
Ja nigdy nie patrze na wystawy wiec nie wiem czy w tym chodze . Generalnie to samo na wieszaczkach i półkach jest. A kompeltu bym na pewno nie założyła bowiem te ciuchy w 99% to ochydztwa jak dla mnie [no albo za drogie...].
W całym życiu ani jednej moim zdaniem ładnej rzeczy nie mieli.
A w H&Mie tylko bieliznę kupuję bo też nie mają za pięknych rzeczy ;P
lantech pisze:big star, reserved
W całym życiu ani jednej moim zdaniem ładnej rzeczy nie mieli.
A w H&Mie tylko bieliznę kupuję bo też nie mają za pięknych rzeczy ;P
-
- Zaglądający
lol, przeczytalem ten temat jeszcze raz po 13h snu :-) .... i niezly ubaw
kompletnie sie nie zrozumielismy :-)
chodzilo mi o to co sadzicie o ubieraniu sie w zestawy z wystawy :-)
dla przykladu: na wystawie jest manekin ubrany w niebieski sweterek + jasne spodnie
(jako przyklad zestawu)
i chodzilo mi o to czy chodzilibyscie na co dzien ubrani w taki wlasnie zestaw ciuchow z wystawy ( a nie ze ciuchy sa z manekina czy z wieszaka )
zmietrzam do tego ze w reserved jast wlasnie taki fajny komplet (zestaw) ciuchow
na manekinie i bardzo mi sie podoba ale dziwnie bym sie czul przechodzac codziennie obok
tego sklepu ubrany tak jak ten manekin.
mam nadzieje ze troche sprostowalem sprawe i nie zostane znowu zjechany jak .... ;-)
pozdrawiam :-)
swoja droga zauwazyliscie ze bardzo czesto nowe osoby na forum zostaja na poczatku
atakowane przez starych bywalcow? (tak jest na wiekszosci for... forów....forach... kurna, jak to sie odmienia? :p)
kompletnie sie nie zrozumielismy :-)
chodzilo mi o to co sadzicie o ubieraniu sie w zestawy z wystawy :-)
dla przykladu: na wystawie jest manekin ubrany w niebieski sweterek + jasne spodnie
(jako przyklad zestawu)
i chodzilo mi o to czy chodzilibyscie na co dzien ubrani w taki wlasnie zestaw ciuchow z wystawy ( a nie ze ciuchy sa z manekina czy z wieszaka )
zmietrzam do tego ze w reserved jast wlasnie taki fajny komplet (zestaw) ciuchow
na manekinie i bardzo mi sie podoba ale dziwnie bym sie czul przechodzac codziennie obok
tego sklepu ubrany tak jak ten manekin.
mam nadzieje ze troche sprostowalem sprawe i nie zostane znowu zjechany jak .... ;-)
pozdrawiam :-)
swoja droga zauwazyliscie ze bardzo czesto nowe osoby na forum zostaja na poczatku
atakowane przez starych bywalcow? (tak jest na wiekszosci for... forów....forach... kurna, jak to sie odmienia? :p)
lantech pisze:swoja droga zauwazyliscie ze bardzo czesto nowe osoby na forum zostaja na poczatku
Bo zadajesz dziwne pytania... A odmiana: forum n VI, lm M. ~ra, D. ~rów
Tak czy inaczej, moze zmienia ciuchy na wystawie i juz bys nie wygladal jak manekin
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2005, 14:05 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Zaglądający
Sluchaj tez jestem tu nowy i to nie pierwsze moje forum w ktorym uczestnicze.
A jesli mysmy ciebie nie zrozumieli to zadaj tak pytanie zeby cie kazdy zrozumial a nie zeby sie ktos domyslal.
Inna sprawa ze jak kupisz ubranie identyczne jak wisi na manekinie to i tak za jakis czas je zmienia, przeciez w zadnym sklepie na wystawie nie wisza ciuchy misiacami.
A po trzecie i tak uwazam ze moglbys miec wieksze zmartwienia niz to!!
A jesli mysmy ciebie nie zrozumieli to zadaj tak pytanie zeby cie kazdy zrozumial a nie zeby sie ktos domyslal.
Inna sprawa ze jak kupisz ubranie identyczne jak wisi na manekinie to i tak za jakis czas je zmienia, przeciez w zadnym sklepie na wystawie nie wisza ciuchy misiacami.
A po trzecie i tak uwazam ze moglbys miec wieksze zmartwienia niz to!!
-
- Zaglądający
Mysiorek pisze:lantech pisze:a co sądzicie o kupowaniu całych zestawów z wystawy?
tzn. na wystawie jest manekin ubrany w buty, spodnie, bluze i kurtke.
To jest myśl! Czysty zysk.
Potem można odsprzedać manekina do seks-shopu!
No wiesz co Mysiorek kolega tu ma powazny zyciowy problem a ty sobie jaja robisz
lantech pisze:co sądzicie o kupowaniu ubrań "z wystawy"?
lantech pisze:dziwnie bym się potem czuł w takim ubraniu.
Ale uzasadnij dlaczego byś sie dziwnie czuł ??
W ogóle nie łapie. Co za róznica czy z wystawy czy z wieszaka w sklepie ??
Czasem miłość bywa milczącym wyrzeczeniem[...] lecz bez miłości nie można żyć .
ehhh ja tam nie paczy czy te ubranie jest na manekinie czy na półce czy an wieszaku... jesli mi sie podoba i pasuje to kupuje i już... bez problemu.... co z tego że ktoś inny je przymierzał przeciez to normalka... trudno kupic cos bez przymierzania a w domu stwierdzic ze nei pasuje czy tez nie ładnie sie w tym wygląda... co nie