Problem z wysypką...

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

on_czyli_kto
Początkujący
Początkujący
Problem z wysypką...

Postautor: on_czyli_kto » 09 wrz 2005, 18:29

Witam. Zwracam się z prośbą o pomoc. Przed dwoma dniami na moim penisie pojawiła się wysypka, której towarzyszyło straszne pieczenie i zaczerwienienie żołędzia. W tej chwili trochę przeszło, ale nadal lekko swędzi, a wysypka nadal pozostała. Nie wiem co to może być... Mam stałą i pierwszą dziewczynę a taki problem pojawił się po raz pierwszy.
Czy ktoś wie co mi się mogło przytrafić i jak to leczyć? I czy konieczna jest wizyta u lekarza? Zgóry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.[shadow=blue][/shadow]
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 09 wrz 2005, 18:37

Albo grzybica albo po prostu brak higieny. Idź do dermatologa i na przyszłość radzę używać żeli do higieny intymnej do mycia :)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 10 wrz 2005, 00:04

A nie masz czasme jakies alergii skoro cie cos swedzi...?
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 10 wrz 2005, 00:08

I czy konieczna jest wizyta u lekarza?

No, My Ci przecież nie pomożemy. Jak się widzi to inna sprawa. Dermatolog...
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
niewielka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: niewielka » 13 wrz 2005, 00:25

do lekarza sio sio,a zapytaj swoja kobitke czy ją tez coś swędzi,bo jak tak to oboje musiecie do lekarza isć,bo możecie mieć grzybicę,wysypek nie wolno bagatelizować
jak zwykły żelek...taka pusta w środku...
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 13 wrz 2005, 18:25

z tego co mi wiadomo miejsca intymne ciała zarówno kobiet jak i męzczyzn bardzo łatwo sie poca(wiadomo full ciuchów przylegajaca bielizna i brak dostepu swiezego powietrza). byc moze to tylko potówki....ale jak pozostali ja tez radze wybrac sie do lekarza

Wróć do „Zdrowie i uroda”