kolor skarpetek
Moderator: modTeam
kolor skarpetek
Własnie .... jakie kolory skarpetek nosicie czy są to skarpetki jednolitego koloru , czy moze jakiś wzorek ja nosze czarne bez wzroka tylko takie mam w szafce ... moja dziewczyna nabija sie ze mnie
mikaaa pisze:najwiecej białych , uwielbiam białe , i jakies popielate chyba mama ale te mi mama kupywała ,białe z jakimis wzorkami rózowymi niebieskimi BIAŁE GÓRA
<zly1> Mikaaa ktos powinien Ci powiedzieć, że dziewczyna w czymś takim wygląda <belt1>
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
guli pisze:mikaaa pisze:najwiecej białych , uwielbiam białe , i jakies popielate chyba mama ale te mi mama kupywała ,białe z jakimis wzorkami rózowymi niebieskimi BIAŁE GÓRA
<zly1> Mikaaa ktos powinien Ci powiedzieć, że dziewczyna w czymś takim wygląda <belt1>
a czyms jakim???
w białych wygląda normalnie, wiekszosc dziewczyn tak nosi, ja sobie nie wyobrażam dziewczyn w czarnych
a jesliu chodzi o popielate to wcale ich nie nosze pisałam tylko jakie mam w szafce a to róznica....
you touch me
in special places...
in special places...
sophie pisze:mikaaa pisze:w białych wygląda normalnie
Zwłaszcza do ciemnych butów i spodni
<zly1> ja nie moge!!! do ciemnych spodni i butow eleganckich nosze rajstopy .Nigy w życiu nie zalozylabym białych skarpektek ani skarpetek w ogóle!!!
w takim razie ty skarpetki nosisz??
you touch me
in special places...
in special places...
guli pisze:mikaaa pisze:a czyms jakim???
Chodzi mi ogólnie o skarpetki z dzianin, czy jakiejś tam innej bawełny. Obojetnie, czy białe, szare, czarne, czy różowe (białe - wyjątek adidasy) a wzorki to juz pełna popelina jak się skończy 13 lat.
nie mam wzorków z zadnymi kwiatkami zy innymi , jest to np. zwykly pasek i takie skarpetki nosze pod spodnie.
w ogóle skarpetki nosze tylko do adidasów i nie założyłabym innych skarpetek niz białe!!!!!!!!!! A adidasy tez mam w jasnym kolorze wied nie ma okropnego kontrastu!!
Nie wyobrażam sobie czarnych skarpetek po prostu mi sie nie podobaja!!
wiec nie wiem o co wam chodzi!! jakos sie nie wyrózniam ,jak co po nie ktore dziwczyny które do czarnych sandalów ( czy w ogóle jakich kolwiek ) białe skarpetki zakładaja
gustu mi nie brakuje...
you touch me
in special places...
in special places...
najwięcej mam czarnych... zdarzają się też białe, zielone i niebieskie.
Czarne są zazwyczaj bez żadnego wzorka, ale zaczynam to zmieniać, bo jak oddaję je do prania to potem do mnie nie wracają (powinnam przeszukiwać regularnie szafę ojca i siostry).
w ogóle... fajny temat
Czarne są zazwyczaj bez żadnego wzorka, ale zaczynam to zmieniać, bo jak oddaję je do prania to potem do mnie nie wracają (powinnam przeszukiwać regularnie szafę ojca i siostry).
w ogóle... fajny temat
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- ksiezycowka
- Weteran
Ja mam różne różniste skarpetki. Jedna ze wzorakmi, inne jednobarwne. Ale jak sądze przewaga jest czarnych.
CZekam na topic o kolorach majtek <aniolek2>
CZekam na topic o kolorach majtek <aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- unlucky_sink
- Maniak
a ja noszę: czarne, białe, niebieskie, zielone, żółte, granatowe też mam, i może jeszcze jakiś klor by się znalazł DD
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- ksiezycowka
- Weteran